Havi horoszkóp 2021. november – Tedd magadat a felső polcra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.10.28. 16:00

A Ráknak feltöltődésre lehet szüksége, a Mérleg jól válassza meg a csatáit. E hónapban mindenki többet törődjön a saját igényeivel. November havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején tevékeny és eredményes leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi hozadéka legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek körülötted értesüljenek arról, mit vittél véghez. Minderre különösen akkor van nagy szükség, ha van a környezetedben olyan ember, aki szeret más tollával ékeskedni. Igyekezz mindent megfelelően dokumentálni, hogy később ne legyen ezzel kapcsolatban félreértés.

A hónap közepe egy régebbi nyitott ügyedben hozhat nyugalmat és megbékélést. Lehet, hogy egy vita, vagy akár egy hosszú ideje tartó harag, vagy fagyos viszony engedhet most fel, de ahhoz, hogy mindez tartós legyen neked is el kell engedni néhány dolgot fejben. Tedd ezt meg most te elsőnek és nagy eséllyel más is így tesz majd a környezetedben.

A hónap végén számíthatsz egy kis izgalomra, melyet egy változás okoz majd, amely arra kényszerít, hogy kimozdulj egy kis időre a komfortzónádból, ez azonban pozitív hatással lesz rád, hiszen egy kis extra változatosságot hoz az életedbe. Mindez pedig a szerelmi életedben is érezteti majd a hatását, mivel kezdeményezőbbé és talán bevállalósabbá is tesz téged.

>>> 5 csillagjegy, mely novemberben vonzza a pénzt

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott elbizakodottság miatt hibázz valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valaki részéről, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpörög az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan esemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és arra is, nehogy az ingerlékenységeddel a szeretteidre is negatív hatást gyakorolj. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, jobban jut időd a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni velük. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is. 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.