Napi horoszkóp 2021. december 2. – Ha kell, hozz új szabályokat

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.02. 03:20

Az Oroszlán új szemszögből tekinthet valamire, a Vízöntő nyomja el magában a feszültséget. Ma mindenki tartsa kontroll alatt a megnyilvánulásait. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma egy hír okán ingerlékeny kedvedben lehetsz, szinte mindenre, ami körülötted történik feszültebbe reagálhatsz, ami azt eredményezheti, hogy mindenki igyekszik gyorsan eltűnni a közeledből. Ne maradj így egész nap, tudatosan keresd azokat a dolgokat, melyek felvidítanak, vagy meglágyítják a szívedet. Nem is lesz, olyan nehéz dolgod, meglátod, hamar visszatér a jó hangulat körülötted!

>>> A december havi horoszkópot itt találod

Bika – napi horoszkóp

Ma olyan szituációba kerülhetsz, amikor nagy lesz benned a kísértés, hogy átlépj egy határt, melyet valószínűleg te állítottál fel önmagad számára. Jól gondold meg, hogy áthelyezed-e azokat a cölöpöket mert, ha egyszer megtörténik, akkor talán máskor is. Persze felmerül a kérdés, hogy vajon biztosan jó helyen vannak-e azok a cölöpök?

Ikrek – napi horoszkóp

Ma erős kényszert érzel magadban, hogy olyasmit is megtegyél, olyan megoldást keress, amelyet eddig nem mertél, vagy nem akartál valamilyen okból. A kérdés az, hogy azok az okok fennállnak-e még, vagy a körülötted lévő változások értelmetlenné tették a régi szabályok egy részét? Lehet, hogy új szabályrendszert kellene felállítanod?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.