Napi horoszkóp 2021. december 2. – Ha kell, hozz új szabályokat

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.02. 03:20

Bak – napi horoszkóp

Ma kiderülhet, hogy egy olyan ügy, melyet te soha nem tartottál túlságosan fontosnak a környezetedet lázba hozza és emiatt te is kénytelen leszel foglalkozni vele. Néha megesik, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a környezetünk által gerjesztett hangulatból, mivel nem szeretnénk megsérteni senkit. Tedd meg hát, amit kell, talán még élvezni is fogod.

>>> A december havi horoszkópot itt találod

Vízöntő – napi horoszkóp

Néha, különösen kiélezett helyzetben, képes vagy olyan problémákat is élet halál kérdésének tekinteni, amelyek valójában sokkal kevesebb figyelmet érdemelnének. Ma is közelébe kerülhetsz egy ilyen szituációnak, ha nem vigyázol. Igyekezz tudatosan elnyomni a feszült reakcióidat és mindent logikusan végiggondolni, mielőtt kivetítenéd a feszültséget a környezetedre egy jelentéktelen apróság miatt.

Halak – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma a környezetedben szüksége lesz valakinek az érzelmi támogatásodra, mivel az illető kezd kissé kimerülni. Könnyen lehet viszont, hogy közben te magad is erre szorulnál és ha most a maradék lelki erőd is elszívja valaki, neked végül már nem marad elegendő. Kössetek üzletet, támogassátok egymást!

.