Havi horoszkóp 2021. december – Ne vállald túl magad

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.11.25. 16:00

A Rák tartsa szigorúan a költségvetést, a Bak legyen óvatos egy csábítással. Decemberben mindenkinek szüksége lesz az önuralmára valamiért. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első fele sikereket hozhat mind a karrieredben, mind pedig a magánéletedben, ami növeli az önbizalmadat és a kezdeményezőkészségedet. Erre szükséged is lesz, mivel egy eddig mellékvágányon tartott projekt egyszerre csak elkezd kiemelkedő fontosságúvá válni. Ezekben a napokban a szokásosnál is nagyon önfegyelemre és kötelességtudatra van szükséged, de ügyelned kell arra, hogy a környezeted irányába ne támassz túlzott elvárásokat. Nem mindenki olyan kemény, mint te.

A hónap közepe izgalommal teli várakozással telik számodra, de ügyelned kell arra, nehogy túlzásokba ess és olyan kötelezettségeket vállalj, melyek miatt később nehéz helyzetbe kerülhetsz. Koncentrálj az igazán fontos dolgokra! Az ünnepek elégedettséget, harmóniát és nyugalmat hoznak valamint a szeretettség érzését. Ezek a napok jó alkalmat adnak arra is, hogy lappangó vitákat és feszültségeket egyszer és mindenkorra lezárd magad körül.

A hónap végén nagyszerű alkalmad nyílik arra, hogy levezesd az egész évi feszültséget, ami benned maradt és arra is, hogy fontos fogadalmat tegyél. Hogy ez a fogadalom önmagadnak, vagy valaki másnak szól, az már a te döntésed lesz. Hamarosan új lehetőségek várnak rád, de hogy ezekből mennyi az, amely része lesz az életednek, az elsősorban rajtad múlik majd.

>>> Minden egyéb horoszkópunk itt található

Bika – havi horoszkóp

A hónap eleje feszült hangulatban telik és ezt érdemes lenne valamilyen módon levezetned valahol, mivel a felgyülemlett feszültség csak további gondokat okozhat neked és a környezeted számára. Jó módszer lenne a sport, ami napi egy kiadós sétától, akár az intenzív edzésig szabadon választott. Ügyelj arra, hogy most a magánéletedben ne nyiss új konfliktusokat, vigyázz arra is, hogy ne próbáld ráerőltetni senkire az akaratodat. Hagyj több teret magad körül!

 A hónap közepén számolhatsz némi munkahelyi feszültséggel is, mivel valaki tudatosan próbálja megnehezíteni az életedet. Nehéz döntés lesz, hogy megküzdj-e az igazadért, vagy lépj egyet hátra. Ezt neked kell eldöntened mérlegelve, hogy mit szabadítasz el egy esetleges háború kockáztatásával. Ebben az időszakban amúgy is felpörögnek az események, rohanás és határidők nehezítik az életed és megnövekedik az esélye egy esetleges hiba, vagy baleset bekövetkeztének is. Próbálj nyugodt maradni, bölcsen és előrelátóan cselekedni és akkor nagy eséllyel baj nélkül megúszod ezt a periódust is.

A hónap vége felé némi kompromisszumokkal kell számolnod, de ezek nem zavarhatják meg a hangulatot, amely várhatóan békés és boldog lesz. Arra fókuszálj, ami hibátlan és ilyet bőven lehet találni magad körül. Ez az időszak végre élvezetes és szórakoztató lehet számodra, amikor terveket, új álmokat szőhetsz és felkészülhetsz arra a lépésre, melyre már régóta készülsz. Ezúttal viszont meg is kell tenned azt a lépést.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.