Napi horoszkóp 2021. december 3. – Borús hangulatban

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.03. 03:20

A Szűz ma szomorú hírt hallhat, a Halakat emlékek gyötrik. Ma mindenki egy kicsit borongósabb lehet. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Erős lehet a vágy ma benned, hogy meglepd magadat valamivel, ami kedves a szívednek, hiszen ki vagy éhezve egy kis boldogságra és nem biztos, hogy ott van a közeledben az, aki már a jelenlétével is örömet tud hozni az életedbe. Ha nagy lesz benned a kísértés arra, hogy egy kis vásárlással kényeztesd a lelkedet, akkor az, nem lenne túlságosan meglepő.

>>> Itt a 2022-es pénzügyi horoszkóp

Bika – napi horoszkóp

Ma egy programot, látogatást, vagy egy találkozót lemondhatnak nálad, ami csalódást kelthet majd, de nézheted a dolgok szebbik oldalát is. Felszabadult egy kis időd, így ezt arra fordíthatod, amire szeretnéd. Élvezd ki a napot mondjuk egy mozival, vagy akár egy kellemes sétával egy parkban! Vagy, ha nem tudsz most lazítani, akár előre is dolgozhatsz!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma a szíved a szokásosnál is lágyabb lesz, így ha olyan kéréssel, felhívással keresnek meg, amelyben támogatást kérnek, vagy adományokat gyűjtenek, nehezen tudsz majd ellenállni. Tedd meg, amit lehet, mert ezzel nem csak segítesz azokon, akikhez a sors kevésbé volt kegyes, de a lelkednek is jót tesz az ezzel járó simogató érzés.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.