Heti horoszkóp 2022. február 7. – 2022. február 13. – Könnyűnek tűnő döntések

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.05. 16:00

A Szűz most kezdeményezőbb lehet, a Halak merészebben dönthet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében jócskán szükséged lehet a fantáziádra és a kreativitásodra, ha túl akarsz jutni egy feladaton, vagy nehézségen úgy, hogy közben ne kelljen lemondanod a kényelmedről, vagy ne kelljen anyagilag kötelezettségeket vállalnod. Mindehhez pedig valakivel, akivel eddig esetleg vitáid és nézetkülönbségeid is voltak, most talán szorosabbra kell majd fűznöd a kapcsolatodat.

A hét második időszakában úgy érezheted, hogy szinte mágnesként vonzódik hozzád valaki. Az illetőre most nagy hatással lehet az, amit mondasz, vagy teszel, így a helyzetet kihasználva most jó irányba terelheted az illetőt, vagy szorosabbá fűzheted vele a kapcsolatodat. Arra is alkalmat ad a jelenlegi helyzet, hogy közös erővel érjetek el sikert az élet egy fontos területén.

 >>> Itt a február havi horoszkóp

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében új lehetőségek jelennek meg előtted, melyek segítségével tapasztalatot gyűjthetsz és alkalmat találhatsz arra, hogy új, egyéni módon fejezd ki magadat. Ha valamilyen új dologba fogsz, légy bátor és akár formabontó, ne félj alkalmazni az új ötleteidet. Itt az ideje, hogy valami olyan történjen veled, ami kimozdítja az életedet a megszokott kerékvágásból.

A hét második felében gondolataidat egy rejtély kötheti le egy olyan témában, amellyel eddig talán csak felszínesen foglalkoztál. Most viszont igazi vadásszá válhatsz, mivel agyad sokkal részletesebben képes lesz értelmezni a kapott információkat. Használd ki ezt az időszakot, talán egy nagy felfedezés vár most rád.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.