Havi horoszkóp 2022. február – Lelj önmagadra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.01.30. 16:00

A Bika életében sorra jönnek az eredmények, a Rák bizalmával valaki visszaélhet. Február havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában a lelki életed korántsem mondható majd unalmasnak, hiszen forró indulatok, csalódás, és mindent elsöprő szeretethullámok egyaránt előfordulhatnak benne. Hogy melyik kerekedik felül végül az részben rajtad is múlik. Igyekezz elsősorban a pozitívumokra koncentrálni és tompítani magadban mindent, ami bántóan hat, vagy feszültséget okoz.

A hónap közepén egy hozzád közelálló személy meglepetéssel szolgálhat és a jellemének egy olyan oldalát tárja fel előtted, amely eddig rejtve maradt előtted. Az pedig, hogy ez számodra kellemes, vagy kellemetlen csalódással jár, azon múlik, hogy mennyire tudod nyitottan kezelni azt a tényt, hogy milyen sokféle is tud lenni adott esetben egy ember. 

A hónap végén egy remek hírt, vagy eredményt ünnepelhetsz, de az örömödbe egy kis üröm is vegyülhet, amikor azt látod, hogy valaki nem tud őszintén örülni a sikerednek. Ha emiatt esetleg csalódott vagy, az természetes, de ne ítélj elhamarkodottan és főleg ne véglegesen. Ezekben a napokban egy izgalmas találkozás alaposan kimozdíthat a komfortzónádból, de hogy mennyire, az már csakis rajtad múlik.

Bika – havi horoszkóp

A hónap elején kissé felpöröghet az életed, amit az okozhat, hogy egy váratlan hír hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és figyelj arra is, nehogy az ingerlékenységeddel a szeretteidre is negatív hatást gyakorolj. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap közepén könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott elbizakodottság miatt hibázz valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valaki részéről, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereid.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, jobban jut időd a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni velük. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.