Havi horoszkóp 2022. május – Energia és szenvedély

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.04.28. 16:00

Az Oroszlán szinte mágnesként vonz embereket, a Mérleg intrikával szembesül. Havi horoszkóp, május.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában tiszta fejjel, világos gondolatokkal és kreatív ötletekkel telve éled a mindennapokat, amelyek lehetőséget adnak számodra, hogy valami új dologgal próbálkozz, pályázatot adj be, belekezdj egy tanulási folyamatba, vagy akár arra, hogy letegyél egy vizsgát. Ezekben a napokban arra is számíthatsz, hogy egy beszélgetés, vagy találkozó egyszer csak váratlan irányt vesz.

A hónap közepén egy problémát kell megoldanod, vagy egy elveszett tárgyat kell megtalálnod, amelyben segíthet az, ha a dolgokat ezúttal egy másfajta nézőpontból próbálod szemlélni. Ezekben a napokban közvetlenséged és hozzáállásod lenyűgözhet valakit, akivel szorosabb kapcsolatba kerülhetsz, és aki igyekszik segíteni neked egy számodra nagy jelentőséggel bíró dologban.

A hónap végén egy kellemetlen meglepetés érhet, amely egy késésből és az azzal kapcsolatos kommunikációs nehézségből adódhat. A negatív tapasztalat egyben egy váratlan pozitívumot is hozhat, amely legvalószínűbben egy múltbéli élmény újraélését jelentheti számodra. Ezekben a napokban bepillantást nyerhetsz egy titok mögé, de nem biztos, hogy amit ott találsz, annak maradéktalanul örülni fogsz. >>> Sok horoszkóp vár még rád itt

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában, amikor csak teheted, összpontosíts önmagadra, a vágyaidra, a céljaidra. Ez az időszak számvetésre késztethet és arra, hogy áttekintsd, mi az, amit meg szeretnél még valósítani az életben. Ezekben a napokban egy lehetőség, amely felsejlik előtted elsőre ijesztőnek tűnhet, de ez ne szegje kedvedet. Ha nagyot akarunk dobni, akkor néha radikális eszközökre is szükségünk lehet és ez most talán a magánéletedre is igaz.

A hónap közepén bizonytalan helyzet adódhat körülötted és sok múlhat azon, milyen módon tudod kezelni a váratlant. Most olyan helyzetben kell majd döntened dolgokról, amelyben nem áll a rendelkezésedre elegendő információ, így szükséged lehet a megérzéseidre is. Hallgass a szívedre, az most sem fog megcsalni!

A hónap végére viszont minden kisimul körülötted. Ezekben a napokban szinte megvilágosodsz és talán nem is érted meg, hogyan tarthattál annyira az események negatív kimenetelétől. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak arra, hogy érzelmi életet élj és arra is, hogy közelebb hozd magadhoz a szeretteidet. Ha van egy elvarratlan érzelmi szálad, most csomót köthetsz arra is. >>> Sok horoszkóp vár még rád itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.