Havi horoszkóp 2022. május – Energia és szenvedély

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.04.28. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első felében keményen oda kell tenned magadat, ha azt akarod, hogy minden a terveid szerint alakuljon, amit nem fog könnyebbé tenni, hogy eközben még valamely hatósággal, vagy állami szervvel is kapcsolatot kell tartanod egy ügyintézés, vagy talán egy vizsgálat miatt. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra, hogy ne ülj fel cselnek, vagy provokációnak.

A hónap közepén kompromisszumra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy családi eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell vállalnod. Mindez azonban jót is hoz az életedbe, mivel így kellemesebben és vidámabban telnek majd a napok egy jó hangulatú társasággal és ez mindent igazolni fog utólag.

A hónap vége kavargó energiákat és szenvedélyt hoz az életedbe, de hogy mindennek az iránya mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen fenyegető, vagy kellemetlen mások számára és akkor érezni fogod, hogy nem taszítani, hanem mágnesként vonzani fogod magad körül az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat is. >>> Sok horoszkóp vár még rád itt

Szűz – havi horoszkóp

A hónap eleje erőt, energiát és lelkesedést hoz számodra. Pozitív hozzáállásoddal pedig jó benyomást tehetsz a környezetedre is. Ezekben a napokban kezdeményezőként léphetsz fel egy fontos ügyben, de te magad is csatlakozhatsz friss és előremutató kezdeményezésekhez. A magánéletedben minden remekül alakul, de hogy ez így is maradjon, szükséged lesz arra, hogy egy ügyben magadévá tedd a másik fél szempontjait is.

A hónap közepe számodra meglehetősen aktív lehet szellemileg és ez az extra megterhelés időnként ingerlékenységhez is vezethet. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj az egyértelmű megfogalmazásokra, mivel a helyzetbe szinte bel van kódolva egy félreértéseken alapuló feszültség. Mindemellett nagyon ügyelj arra is, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket sem a magánéletben, sem pedig a munkád során.

A hónap vége egyszerre hoz számodra izgalmas híreket és ösztönző beszélgetéseket és könnyen lehet, hogy a napi rutinok is meg fognak változni ezek hatására. Ezekben a napokban egyre többször kerülnek elő a jövővel kapcsolatos kérdések és egy döntés, melynek hatására az előtted lévő évek nagyobb nyugalmat és biztonságot nyújtanak az élet minden területén. >>> Sok horoszkóp vár még rád itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.