Havi horoszkóp 2022. május – Energia és szenvedély

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.04.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején kissé felpörög az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan esemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és arra is ügyelj, nehogy közben az ingerlékenységed a szeretteidre is hatással legyen. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap középső időszakában könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakulhat. Magabiztos és kiegyensúlyozott időszakban leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott elbizakodottság miatt hibázz valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valakitől, aki az utóbbi időben gonosz irigységgel nézi a sikereidet.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, több időd jut majd a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot is, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolataidat és közös élményeket szerezni valakivel, akik fontos neked. Valakivel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is. >>> Sok horoszkóp vár még rád itt

Bak – havi horoszkóp

A hónap első harmadában felfedezheted a személyiséged, vagy a képességeid egy új, talán egyedi oldalát, ami kiváló alkalmat ad arra, hogy akár feladva egy időre a megszokást valami újba, ismeretlenbe kezdj, vagy legalább tegyél egy kis utazást egy új területen. Ezekben a napokban, ha úgy akarod, megszabadulhatsz az életed egy korlátozó tényezőjétől is.

A hónap közepén hajlamos lehetsz a lustaságra és talán egy kicsit a nemtörődömségre is, amit az okozhat, hogy nem érzel magadban elegendő motivációt egy bántó megjegyzés, vagy a megbecsülés hiánya miatt. Ezekben a napokban pénzügyi nehézségek is előjöhetnek, ami növelheti benned a szorongást, ezek azonban igen gyorsan tovatűnik, amikor egy szerencsés fejlemény egy csapásra pozitív irányba tereli a dolgokat körülötted.

A hónap végén egyre fokozódik benned az igény a szabadságra és ez még arra is sarkallhat, hogy valamely korlátozó kapcsolatodon változtatásokat kezdeményezz. Talán valakit távolabb tolsz magadtól egy időre, de az is benne van a pakliban, hogy véglegesen elszakadsz tőle. Ezekben a napokban ugyanakkor új megnyugvást találsz az életed egy másik igen fontos területén. >>> Sok horoszkóp vár még rád itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.