Horoszkóp percek - Így hat a telihold a lelkünkre, testünkre, egészségünkre

Telihold

HoroszKópé

2022.08.11. 16:02

Telihold idején a hangulatunk ingerlékenyebb és megszaporodnak szenvedélyektől túlfűtött események is. És persze sok minden más is történik ilyenkor.

Hangulatunk ingadozóbb lehet telihold idején, továbbá megszaporodnak az erőszakos, vagy szenvedélyektől túlfűtött események is. Fényénél jól érezhető hatások érzékelhetők, az emberek, az állatok, és a növények életében is.

Telihold hatása a szervezetünkre

Holdtöltekor mindenki érzelmileg instabilabb, dekoncentráltabb és érzékenyebb lesz, de nem csak a lélek, a test is sérülékenyebbé válik.

Teliholdkor több gyermek születik. A sebek jobban véreznek, mint máskor és nehezebben is gyógyulnak. Egyes gyógyszerek, fájdalomcsillapítók lassabban fejtik ki hatásukat. Immunrendszerünk gyengülhet, az emésztésünk lassulhat. Éppen ezért fogyókúrába ne telihold előtt vagy teliholdkor kezdjünk!

Telihold előtt megfigyelhető, hogy sokkal nyugtalanabbul alszunk, illetve holdtölte előtti napokban álmatlanság is gyötörhet bennünket. 
A női ciklus menete is összefügg a Hold változásaival, a telihold "meghozza" vagy erősebbé teheti azt.

Egyes megfigyelések szerint teliholdkor rendőri beavatkozásokra is többször van szükség.A telihold energiái meggondolatlanná, kapkodóvá tehetnek, érdemes ilyenkor egy kicsit elgondolkodni, mielőtt valami elhamarkodott dolgot tennénk.

Kétségtelen, hogy nem könnyű azt kimutatni, hogy egy műtét azért nem sikerült vagy egy baleset azért következett be, mert épp rossz volt a holdállás. De egyes tanulmányok szerint sokkal gyakoribbak a bűncselekmények, az erőszakos cselekedetek vagy a közlekedési balesetek.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.