Napi horoszkóp 2022. október 13. – Túlzások helyett

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.10.13. 03:20

Rák – napi horoszkóp

Sikert akarsz elérni? Ennek az egyik nagyon fontos eleme, hogy ne zsarold ki önmagadat! Ha túlságosan nagy terheket vállalsz és mindezt túl sokáig teszed, azzal végül éppen azt nem éred majd el, amit szeretnél.  Legyen a mai napod arra jó, hogy kigyomláld a felesleget, leadd, ami nem is a te dolgod lenne és lepattintsd magadról azokat, akik csak az energiáidat rabolják. Tekintsd mindezt tisztítókúrának!

Oroszlán – napi horoszkóp

Amikor túlságosan elmerülünk egy projektben, egy feladatban, általában elveszítjük a realitásérzékünket és nem igazán tudjuk megítélni, hogy amit teszünk az valójában merre is visz bennünket. Mint amikor az erdő közepén járunk és fogalmunk sincs, mennyi még a tisztás. Távolodj hát el ma egy kis időre attól, ami ennyire leköt, hogy legyen alkalmad reális távolságból szemlélni a dolgokat!

Szűz – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy eljön annak is az ideje, hogy eltávolodj egy időre, vagy akár véglegesen is valakitől, aki már egy ideje mérgezi a lelkedet megjegyzéseivel, intrikáival. Nem valószínű, hogy egy ilyen viszonyra neked hosszú távon szükséged lenne és az sem megoldás, ha folyamatos harcban állsz az illetővel. Csak lépj hátra egyet elegánsan és csukd be a lelked kapuját előtte.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.