Napi horoszkóp 2022. október 13. – Túlzások helyett

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.10.13. 03:20

Mérleg – napi horoszkóp

Ma kétségek gyötörhetnek egy kapcsolatodat illetően, ami lehet munkával kapcsolatos, de akár egy magánéleti viszony is. Keresheted az okokat az illetőben, vagy a megváltozott körülményekben is, de mélyen legbelül tudnod kell, hogy valójában te változtál. Fejlődtél és már nem kell megelégedned azzal, mint eddig. Ne is tedd!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma valakivel, vagy valamivel kapcsolatban falba ütközhetsz és bármennyire is szeretnéd, azt érezheted, hogy ennél tovább nem fogsz jutni már. A nagy kérdés most az, hogy számodra mindez elegendő-e, képes vagy-e tartósan együtt élni egy ilyen kompromisszummal. A következő napok erre is választ adnak, melyben nagy szerepe lehet a véletlennek.

Nyilas – napi horoszkóp

Mindenkivel előfordul néha, hogy besokall a napi rutintól és vágyakozik valami újra, érdekesre, izgalmasra. Neked a mai egy ilyen nap lehet, különösen akkor, ha úgy érzed, hogy a munkád, vagy a magánéleted során falakba ütközöl. Állj fel egy kicsit, húzd ki a dugót és foglalkozz most egy kicsit valami olyasmivel, ami kikapcsol. Ne várd meg, amíg a frusztrációd konfliktusok sorozatába fullad.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.