Havi horoszkóp 2023. június – Bonyolult energiák

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.05.29. 16:00

A Bika sikereinek nem mindenki örül, a Skorpió életét valaki nehezíteni akarja. Havi horoszkóp, június.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt szeretnéd. Ebben az időszakban mások tesztelhetik, mennyire vagy elszánt, ha egy célt el akarsz érni. Vagy azért, mert több információt szeretnének rólad, vagy azért, mert veled ellentétesek a céljaik. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj egy esetleges provokációra sem.

A hónap közepén kellemes meglepetésben lehet részed, ami izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség is átfordulhat az eddiginél komolyabb kapcsolatba.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikeredhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél. A hónap utolsó napjai egy rövid utazást is hozhatnak számodra. >>> Ez a szerencsehónapod 2023-ban

Bika – havi horoszkóp

A hónap első harmadában egy hozzád közelálló személy meglepetéssel szolgál és a jellemének egy olyan oldalát tárja fel előtted, amely eddig rejtve maradt előtted. Az pedig, hogy ez számodra kellemes, vagy kellemetlen csalódással jár, azon múlik, hogy mennyire tudod nyitottan kezelni azt a tényt, hogy milyen sokféle is tud lenni adott esetben egy ember. 

A hónap középső időszakában a lelki életed korántsem mondható majd unalmasnak, hiszen forró indulatok, csalódás, és mindent elsöprő szeretethullámok egyaránt előfordulhatnak benne. Hogy melyik kerekedik felül végül az részben rajtad is múlik. Igyekezz elsősorban a pozitívumokra koncentrálni és tompítani magadban mindent, ami bántóan hat, vagy feszültséget okoz.

A hónap végén egy remek hírt, vagy eseményt ünnepelhetsz, de az örömödbe egy kis üröm is vegyülhet, amikor azt látod, hogy valaki nem tud őszintén örülni a sikerednek. Ha emiatt esetleg csalódott vagy, az természetes, de ne ítélj elhamarkodottan és főleg ne véglegesen. Ezekben a napokban egy izgalmas találkozás alaposan kimozdít a komfortzónádból, de hogy mennyire, az már egyes egyedül rajtad múlik majd. >>> Ez a szerencsehónapod 2023-ban

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.