Havi horoszkóp 2023. június – Bonyolult energiák

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.05.29. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban nagy szükséged lehet arra a belső mentális erőre, aminek birtokában vagy, de jól kell gazdálkodnod az energiával, mert könnyen elképzelhető, hogy ebből másoknak is juttatnod kell egy keveset. Igyekezz tudatosan felépíteni minden napot, legyenek hasznos és semmittevős időszakok és ne feledkezz meg az egészségedről sem. Ha valamikor szüksége van a környezetednek arra, hogy a te jó példádat látva erőt merítsen, akkor ez az időszak.

A hónap középső időszaka egy hirtelen és váratlan változást hozhat a környezetedbe, de ahhoz, hogy ezt a változás a te életedre is hatással legyen, a te hathatós közreműködésedre is szükség lenne. Bánj felelősséggel a helyzettel, amibe most kerülsz és érd el, hogy a végeredmény kielégítő legyen lehetőleg mindenki számra körülötted. Mindehhez most talán el kell hagynod a komfortzónádat és még némi kockázatot is be kell vállalnod.

A hónap végén mindenkinél hamarabb ráérezhetsz valamire és ha idejében reagálsz, talán még extra előnyt is kovácsolhatsz egy kialakuló helyzetből. Ezekben a napokban egy örömhír is meghatározhatja a mindennapjaidat, melynek elsősorban a magánéletedre lesznek kedvező hatásai. A karrieredben viszont esélye mutatkozik egy kisebb-nagyobb válságnak, melynek mélysége elsősorban a te kitartásodon múlik majd. >>> Ez a szerencsehónapod 2023-ban

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első harmadában igazán sikeres időszakot élhetsz meg, amely elsősorban talán a munkádban fog jelentkezni. Pozitív változások várhatnak rád, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt szinte képtelen leszel kikapcsolni még egy kis időre is ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne terheld túl magadat, mert annak meglehet később a böjtje is.

A hónap közepén egy tévedés, vagy probléma, szorongást válthat ki belőled, de világos beszéddel, a tények szem előtt tartásával mindez igen gyorsan orvosolható lesz. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy váratlan romantikával is kecsegtet.

A hónap végén joggal érezheted úgy, hogy valaki szándékosan igyekszik nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy harcosan lépj fel ebben az ügyben, de egy taktikus megoldással talán most tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Egy kis ésszel, rugalmassággal és egy jól irányzott poénnal jó időre elveheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől. >>> Ez a szerencsehónapod 2023-ban

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.