Havi horoszkóp 2023. június – Bonyolult energiák

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.05.29. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy elbízd magad és hibát kövess el valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valaki részéről, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpöröghet az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan esemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet tévedni és arra is, nehogy az ingerlékenységeddel a szeretteidre is negatív hatást gyakorolj. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, több időd jut a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik tovább mélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni velük. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is. >>> Ez a szerencsehónapod 2023-ban

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében ügyintézési, vagy nyilvántartási feladatok várhatnak rád, melyek során annak is van esélye, hogy valamely hatósággal, vagy állami szervvel kell felvenned a kapcsolatot. Légy precíz ebben a munkában, ne hagyj magadon támadási felületet! Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra is, hogy ne ülj fel cselnek, vagy provokációnak, amely egy ismeretlen személy felől érkezhet.

A hónap közepén változtatásra, vagy határidő módosításra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell bevállalnod. Mindez azonban jót is hoz az életedbe, mivel így kellemesebben és vidámabban telnek majd a napok és ez mindent igazolni fog utólag.

A hónap vége bonyolult energiákat és erős szenvedélyt hoz az életedbe, de hogy mindennek a töltete mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen kellemetlen mások számára és akkor nem taszítani, hanem inkább mágnesként vonzani fogod az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat is. >>> Ez a szerencsehónapod 2023-ban

.