Havi horoszkóp 2023. július – Váratlan fejlemények

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.06.28. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában ébernek, figyelmesnek kell lenned, mivel az élet egy talán soha vissza nem térő lehetőséggel ajándékozhat meg. Igyekezz ott lenni, észrevenni a kitáruló kapukat és nem megvárni, míg azokon valaki más sétál be előtted. Ha ezt az esélyt elszalasztod, talán sokáig kell majd várnod a következőre.

A hónap közepén alkalmad lehet egy kis összegzésre, mely során végigveheted, hogy a céljaid, terveid közül vajon hány valósult meg és melyik süllyedt el beteljesületlenül. Ha azonban őszinte vagy magadhoz észreveheted, hogy az arányaid messze nem olyan rosszak, mint azt felületesen elképzelted. Lehet, hogy sokkal sikeresebb vagy, mint azt magadról néha gondolod?

A hónap utolsó időszakában erősödhet benned a harci szellem és könnyen lehet, hogy kapsz egy alkalmon, amikor valakivel megküzdhetsz az igazadért. Légy határozott, de ne engedd, hogy a dolgok túlmenjenek a kulturált vita határain. Az csak bonyolítaná és késleltetné, hogy elérd a valódi célodat, legyen az magán, vagy üzleti jellegű. >>> A többi horoszkópunk is érdekes lehet

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban feltámadhat benned a kísérletező kedv és olyan területen is igyekszel kipróbálni magadat, ahol eddig még nem nagyon tevékenykedtél. Az is lehet, hogy a belsődből fakadó változás igénye arra sarkall, hogy változtass egy hosszú évek alatt megszokott gyakorlaton. Ha erre az útra lépsz, készülj fel arra, hogy itt nem tudod majd rutinból megoldani a dolgokat és sokkal több időt kell szánnod mindenre, hogy eredményt érj el. Ezekben a napokban mindenképpen kerüld a túlköltekezést és az adósságvállalást is.

A hónap közepe egyre növekvő boldogságban és optimizmusban telik és kiváló alkalmat ad, hogy közelebb kerülj olyanokhoz is, akikkel ritkábban van alkalmad elmélyülten beszélgetni. Mindezek közül most talán egy valaki lesz, akire kiemelt figyelmet kellene fordítanod, mivel vele a jövőben egyre kevesebb alkalom kínálkozik majd az együttlétre. Ezekben a napokban a kreatív éned is előtérbe kerülhet majd, amikor egy váratlan helyzet izgalmában a megoldást neked kell prezentálnod.

A hónap vége egy pozitív változást, vagy egy kedvező fordulatot hoz számodra, amely, amennyiben nyitott és rugalmas vagy, lehetőséget ad arra, hogy egy nagyobb változás elindítója legyen körülötted. Lehet, hogy most a szokásostól eltérő megoldás hozza meg számodra azt az eredményt, amit vársz, de ehhez valószínűleg ki kell mozdulnod a komfortzónádból is egy időre. >>> A többi horoszkópunk is érdekes lehet

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.