Havi horoszkóp 2023. július – Váratlan fejlemények

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.06.28. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején egy hír, vagy esemény megkönnyebbülést hozhat számodra, mivel egy rég várt, vagy folyamatban lévő ügy eredményét sikerül megtudnod. Persze legbelül mindig is tudtad, hogy pozitív vége lesz ennek a dolognak, de a bizonyosság most üdítően fog hatni rád. Mindezek az események felszabadítanak benned valamit, aminek főleg a partnered fog örülni, amikor az időt kettesben töltitek majd el.

A hónap közepe kiváló lehetőségeket kínál számodra vásárlásra, ékszerek, ajándékok beszerzésére, de egyben veszélyeket is rejt, mivel alkalmat ad arra is, hogy meggondolatlan döntéseket hozzál. Ezekben a napokban a türelem és a megfontoltság lesznek a legjobb barátaid, segítségükkel ugyanis el tudod űzni a fejedből a kisördögöt, aki arra akar rávenni, hogy mielőbb elköltsd a pénzed összes maradékát.

A hónap végén elveszítheted a hitedet valamiben, amit a legvalószínűbben az okozhat, hogy csalódnod kell valakiben, aki közel áll hozzád, vagy olyanban, akiről eddig úgy tudtad, hogy bizonyos helyzetekben számíthatsz rá. Most neked kell arról döntened, hogy a kapcsolatotok e szintje elegendő-e a továbbiakban számodra, vagy mindez indok egyben a végleges szakításra is. >>> A többi horoszkópunk is érdekes lehet

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt elvárnád. Ebben az időszakban ráadásul egyesek tesztelhetik, mennyire vagy kitartó, ha egy célt el akarsz érni. Vagy azért, mert több információt szeretnének rólad, vagy azért, mert veled ellentétesek a céljaik. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj most egy esetleges provokációra sem.

A hónap közepén kellemes meglepetésben lehet részed, ami izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség is átfordulhat egy sokkal komolyabb kapcsolatba.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikereidhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél egy fontos területen. A hónap utolsó napjai viszont egy rövid utazást is hozhatnak számodra. >>> A többi horoszkópunk is érdekes lehet

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.