Havi horoszkóp 2023. július – Váratlan fejlemények

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.06.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején tevékeny és eredményes leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi hozadéka legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek körülötted értesüljenek arról, mit vittél véghez. Minderre különösen akkor van nagy szükség, ha van a környezetedben olyan ember, aki szeret más tollával ékeskedni. Igyekezz mindent megfelelően dokumentálni, hogy később ne legyen ezzel kapcsolatban félreértés.

A hónap közepe egy régebbi nyitott ügyedben hozhat nyugalmat és megbékélést. Lehet, hogy egy vita, vagy akár egy hosszú ideje tartó harag, vagy fagyos viszony engedhet most fel, de ahhoz, hogy mindez tartós legyen neked is el kell engedni néhány dolgot fejben. Tedd ezt meg most te elsőnek és nagy eséllyel más is így tesz majd a környezetedben.

A hónap végén számíthatsz egy kis izgalomra, melyet egy változás okoz majd, amely arra kényszerít, hogy kimozdulj egy kis időre a komfortzónádból, ez azonban pozitív hatással lesz rád, hiszen egy kis extra változatosságot hoz az életedbe. Mindez pedig a szerelmi életedben is érezteti majd a hatását, mivel kezdeményezőbbé és talán bevállalósabbá is tesz téged. >>> A többi horoszkópunk is érdekes lehet

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kemény munka vár rád és egy cél, hogy az életed egy fontos területén bizonyíts önmagad és a környezeted számára. Ezekben a napokban számítanod kell némi intrikára és arra is, hogy megpróbál valaki provokálni, kibillenteni a nyugalmadból. Maradj a saját zónádban és ne hagyd, hogy valaki rád kényszerítse a saját játékát!

A hónap középső időszakában viszont figyelned kell arra, nehogy túl sokat vállalj és emiatt bizonyos dolgokban elsikkadjanak a fontos részletek. Ha megtalálod a helyes mennyiséget és az arányokat, akkor ezek a napok olyan sikert hozhatnak számodra, melyekről mindig is álmodtál. Veszélyt jelenthet viszont neked most a kapzsiság és a túlzott önbizalom.

A hónap utolsó harmadában főleg az írásbeliség, a papírmunka és az ügyintézések lesznek azok, melyekkel a legtöbb idődet töltöd. Megfelelő hozzáállással és önbizalommal teli kiállással azonban minden úgy mehet majd körülötted, ahogy elvárható. A hónap vége viszont egy váratlan változást hoz számodra és minden azon múlik majd, milyen érzelmekkel és mennyire kreatívan reagálsz az eseményekre. >>> A többi horoszkópunk is érdekes lehet

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.