Havi horoszkóp 2024. március – Most bejöhetnek a számítások

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2024.02.26. 16:00

A Rák egy bátor lépést tehet meg most, a Nyilasnak meg kell védenie az értékeit. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

 A hónap elején annyi jó lehetőség talál meg, hogy neked közben csak kényelmesen ki kell választanod a számodra legmegfelelőbbet. Közben ügyelj arra is, hogy amit választasz, tényleg a legmegfelelőbb legyen, mert egy mellényúlással most úgy járhatsz, mint a ki nevet a végén játékosa. Kimaradsz a következő dobásból.

A hónap közepén ügyelned kell arra, hogy kezdeményezőkészséged és szenvedélyes stílusod nehogy félreérthető legyen valaki számára és valami egészen mást lásson bele a dolgokba, mint a valóság. Persze, ha te is úgy gondolod, rá is játszhatsz a félreértésre. Ki tudja, mit hoz a jövő. Kövesd az ösztöneidet, de közben azért ügyelj a racionalitásokra is.

A hónap végén kreativitásod és egy szerencsés véletlen nem várt eredményt hozhat számodra ezt kihasználva pedig most jó alkalmad lehet arra, hogy a következő lépcsőfokot célozd meg az életedben. Tedd meg a szükséges lépéseket, de közben ügyelj a diszkrécióra is, ha esetleg a dolgok rosszul sülnének el, ne kelljen feleslegesen magyarázkodnod. >>> Itt a többi horoszkóp is

Bika – havi horoszkóp

 A hónap elején egy váratlan esemény némi feszültséget okoz, amitől a szokásosnál ingerlékenyebbé válhatsz, de hamar alkalmazkodni fogsz a megváltozott helyzethez és meglátod benne a kínálkozó új lehetőséget is. Ha teheted, törődj most kicsit többet a külsőddel a szokásosnál és ha kell, vásárolj néhány ehhez szükséges kelléket is. Nem fogod megbánni, meglátod.

A hónap közepén fokoznod kell a tempót és igyekezned kell tartani a határidőt egy munkával kapcsolatban, amit jó is, ha komolyan veszel, mivel egy intrika miatt ez most sokkal fontosabb lesz számodra, mint ahogyan azt előtte gondoltad. Közben pedig ügyelj arra, hogy ne rohanj bele egy rosszakaród kitartott késébe.

A hónap végén nagy szükségét érzed majd, hogy egy kicsit elmerülj a szeretetben, szerencsére van olyan az életedben, akihez bármikor fordulhatsz egy kis ölelésért, ha éppen arra van szükséged. Ezekben a napokban könnyebben kapható lehetsz a jó ajánlatokra, de közben figyelned kell arra is, nehogy adósságba keveredj egy meggondolatlan válasz miatt. >>> Itt a többi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.