Havi horoszkóp 2024. március – Most bejöhetnek a számítások

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2024.02.26. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszaka növekvő feszültséget és ingerlékenységet hozhat a magánéletedben, de eközben izgalmas lehetőségekre is számíthatsz a munkádban, az üzletben, a karrieredben. A csillagok állása most megkönnyíti számodra az alkalmazkodást a változó környezetedhez, használd ki ezt és igyekezd a magad hasznára fordítani.

A hónap közepén egy apró kedvességgel, vagy egy gesztussal nagy népszerűségre tehetsz szert a környezetedben, ilyen hangulatban pedig még az esetleges többletmunka is sokkal kellemesebben telik majd. Mindemellett ügyelned kellene arra, hogy milyen tempót veszel fel, ha ugyanis túlságosan feszítettre tervezed a napokat, az ingerlékenységhez és megnövekedett hibalehetőséghez is vezethet.

A hónap végén nehéz döntés elé állíthat az élet, választanod kell az egyéni érdeked és a közösség érdeke között és ez az adott helyzetben lehet, hogy nem lesz könnyű. Bármit is diktál a szíved, azt a megoldást válaszd, amely hosszabb távon ésszerűbbnek tűnik. Ezekben a napokban egy váratlan eseménnyel is számolhatsz, amely feszültséget hozhat a magánéletedbe, ezt azonban higgadtsággal és pozitív hozzáállással könnyedén át tudod majd vészelni. >>> Itt a többi horoszkóp is

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjai feszülten és ingerlékenyen találnak téged, de ez nem csoda, hiszen érzed annak felelősségét, melyet egy előtted álló lehetőség kihasználásában van. Próbáld a legtöbbet kihozni ezekből a napokból még akkor is, ha ez tőled most az átlagosnál is nagyobb alkalmazkodóképességet követel meg.

A hónap közepe kavargó energiákat és szenvedélyt hoz számodra, amely a magánéletedre is hatással lesz. Ha kezdeményeznél egy kapcsolatban, most tedd meg, ha pedig új kapcsolatra vágysz, használd ki azt a delejes erőt, amely most belőled sugárzik. Hallgass nyugodtan az ösztöneidre, de azért ne felejtsd otthon a józan eszedet sem!

A hónap végén ellenállásba ütközhetsz és kompromisszumot kell kötnöd egy ügyben, feltéve, ha fontos neked a béke megőrzése. Nyugodtan megteheted ezt, hiszen méltán számíthatsz arra, hogy a sors végül mindent úgy fog elrendezni, hogy az számodra kedvezően alakuljon. Addig meg kár bárkivel is vitatkozni az elkerülhetetlenen. >>> Itt a többi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.