Heti horoszkóp 2024. március 4. – március 10. – Váratlan izgalmak

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.03.02. 16:00

Az Ikrek most betekinthet egy rejtélybe, a Skorpiót meg akarják téveszteni. Izgalmas napok jöhetnek minden csillagjegynek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében törekedned kell a világos üzenetek közvetítésére, mivel nagy lesz az esélye annak, hogy egy fél információ, vagy félreértés következtében kellemetlenségeid támadnak és magyarázkodnod kell. Ezekben a napokban igyekezz minden tevékenységedet dokumentálni, feljegyezni mivel ez később nagyon fontos lehet. A hét közepén megnövekedett szenvedéllyel kell számolnod a magánéletedben.

A hét második felében nagyon elszántan küzdhetsz, hogy sikert érj el valamiben és ennek valószínűleg meg is lesz az eredménye. Mindeközben azonban valakire negatív hatással lehetsz, ami beárnyékolhatja a sikerélményt. Igyekezd bölcsen használni most az erődet és ha kell egy helyzetben légy nagyvonalú. Nem kell minden pontot neked megszerezni egy meccsen. >>> Itt a március havi horoszkóp is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy hír, vagy pletyka lehet az, ami meghatározza a körülötted zajló csevegések témáját. Légy körültekintő és igyekezz okosan tájékozódni az üggyel kapcsolatban, mivel könnyen lehet, hogy a környezeted egy része félreértelmezi a dolgokat. Te azonban éles szemmel kibogozhatod a valói információt a sokféle szóbeszédből.

A hét második fele elsősorban olyan feladatoknak kedvez, ahol szükséged van a kreativitásra. A beérkező információk ismeretében gyorsan és lehetőleg hiba nélkül kell döntened majd. Mindehhez igénybe kell venned a megérzésedet is, mivel néhány adatot nem ismerhetsz meg kellőképpen. >>> Itt a március havi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.