Hirdetés

A HVSE sajtóközleménye

2012.04.04. 08:16

Hirdetés

Kovács Előd, a HVSE elnöke kedden az alábbi sajtóközlemény juttatta el szerkesztőségünknek.

A HVSE vezetése továbbra is fenntartja a 2012.03.27. napján tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakat az utánpótlás labdarúgás szakosztályát érintő kérdésekkel kapcsolatosan!

Szomorúan vettük tudomásul, hogy az Illés Béla Football Akadémia a benyújtott Akadémiai Licence Pályázatában az alábbiakat rögzítette: „Az Illés Sport Alapítvány működteti az Illés labdarúgó Akadémiát. Az utánpótláskorú labdarúgók a Haladás VSE igazolt játékosai, 2012 nyarától az Akadémiai játékosokat átigazoljuk a Szombathelyi Haladás Kft.-be. Jelen pillanatban a csapatok Illés Akadémia – Haladás VSE néven indultak az utánpótlás bajnokságokban”.

A Haladás VSE ezúton is kinyilatkozza, hogy nem kívánja sportolóit más szervezet részére semmilyen formában átadni vagy átigazolni! Értetlenül állunk a fent idézett sorok előtt különös tekintettel arra, hogy a Marton Zsolt alpolgármester Úr által elmondottak szerint is egyeztetés alatt van SZMJV UP labdarúgás koncepciója, továbbá kinyilatkozzuk azt is, hogy álláspontunk szerint az Illés Akadémia nem csak az Illés Alapítványból áll, hanem rajta kívül a HVSE-nek és legfőképpen Szombathely Megyei Jogú Városnak is kiemelt szerepe van annak sikereiben!

Szombathely, 2012-04-04

Kovács Előd
elnök - HVSE

 

.