Hirdetés

Keresi a rendőrség a szombathelyi Fő téri lottózó támadóját

2010.01.26. 09:26

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2010. január 7-én 17.35 órakor a Szombathely, Fő téri lottózóban megjelent, és fegyvernek látszó tárggyal fenyegetve az ott lévő alkalmazottakat pénz átadására akarta kényszeríteni.

Hirdetés

Az alkalmazottak a fenyegetésnek nem tettek eleget, a pult mögött található hátsó helyiségbe menekültek és bezárkóztak. Az elkövető ezt követően a helyszínről elmenekült a Savaria tér irányába. Az elkövető személyleírása:

Egy 30 év körüli, 160-170 cm magas, normál testalkatú, közép-barna, rövid - kb. 3 cm - hajú férfi, aki az elkövetéskor sötét színű nadrágot és sötét barna vagy fekete színű dzsekit viselt, arcát egy fekete színű sállal takarta el. A fegyvernek látszó tárgy ezüst színű, fémes hatású maroklőfegyvernek látszott.

A rendőrség számít azon személyek jelentkezésére, akik a felhívás alapján felismerni vélik a keresett személyt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatos bármilyen információ birtokában vannak.

Jelentkezni a 06-94/313-355 hívószámú üzenetrögzítő-számon, továbbá munkaidőben a 06-94/521-102 telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107 segélyhívó-számon lehet.