Hirdetés

Sárvári iskolások sikere az országos kerékpáros verseny döntőjében

2014.05.29. 10:42

Hirdetés

A lány és a fiú kategóriában is elhozták a legjobbnak járó kupát a sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola diákjai 2014. május 29-én - írja a Police.hu

Idén a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának szervezésében bonyolították le a „XXII. Kerékpáros Iskola Kupa” elnevezésű verseny országos döntőjét, melynek Pécs városa adott otthont.

A vetélkedőn részt vett általános iskolás tanulók közlekedésbiztonsági és baleset-megelőzési ismereteit értékelte a zsűri. Az elméleti, valamint szabályossági és ügyességi feladatokból álló megmérettetésen a megyei döntők legjobbjai képviselhették megyéjüket.

Lány és fiú kategóriában a sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola diákjai teljesítettek a legjobban a Vas megyei fordulóban, így Németh Rebeka és Németh Bence állhatott rajthoz az ország legjobbjai között.

A testvérpár és a szülők is állandó résztvevői a Vas Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett versenyeknek. Legutóbb a „Közlekedik a család” elnevezésű megmérettetésen tették próbára tudásukat. A versenyzők felkészülését Hannos Attila nyugalmazott pedagógus, illetve Kovács Vanda r. őrnagy, a Vas Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára segítette.

A fiatalok lelkes hozzáállását és kitartó munkáját értékelte a zsűri is. Mind a lány, mind a fiú kategóriában az ország legjobbjaiként vehették át a trófeát és összetettben is a dobogó legfelső fokára állhatott a vasi csapat.

Családjuk mellett a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság is büszke a fiatalok teljesítményére és gratulál az elért sikerekhez, valamint további szép eredményeket kíván a jövőre nézve!

közlekedésSárvárKözlekedik a családrendőrség
.