Szülői bált tartottak a szombathelyi Premontrei gimnáziumban

2018.01.31. 09:56

Diákbeszámoló sok-sok képpel.

Idén is megrendezték a premontreis Szülői Munkaközösség bálját, Póhr Frigyes SzM elnök szervezésében. Ahogy minden évben, most is egy igényes, színvonalasan organizált műsort biztosított a jelenlévők számára a Hotel Claudius és fellépőink. Nagy sikert aratott az Ispiláng Néptáncegyüttes, akiket a Boglya zenekar kíséretében hallhattunk és láthattunk.

A képre kattintva nyílik a galéria.

Ebben az évben is találkozhattunk az Energy Dance Team táncosaival, majd az első blokkot mi énekesek zártuk: Tóth Kamilla, Kovács Pál, Katavics Enikő és Hajós Judit, mint a Premo Hits ”formáció”. A szülők nagylelkű adományait ezúton is szívből köszönjük. Valószínűleg az iskolánk második emeletén lévő, mondhatni kabalaállatunk, a nagy népszerűségnek örvendő medve is hálás a szülőknek, mivel a befolyt összeget az ő „üvegkalitkájának” elkészítésére fordítjuk.

Az este további részében Horváth Meggie és a Spektrum szórakoztatta a vendégeket. Más forrásokból tudom (például Édesanyámtól), hogy a sertésborda és a hattyúkreáció biztosan elnyerte a jelenlévők tetszését. A vendégek jót mulattak az este, kellemes élményekkel tértek haza. Büszkén mondhatom, hogy két szerepben is megjelenhettem ezen a bálon: egyrészt, mint fellépő, ugyanakkor, mint pincér is. 

Hajós Judit (12.D)

Galéria

.