Hirdetés

Hirdetés

Kultúra

A Kiscsillag és a Csík zenekar a Savaria Moziban

2007.11.04

Az Agora megalakulásának egy előnye már biztos van: kevesebbet kell kibumlizniuk Oladra a koncertre járóknak. A Savaria Mozi előterében szombat este közel félezer ember örült a Lovasi Andrásnak és hobbizenekarának, a Kiscsillagnak, és a szeretetből jutott jócskán a Csíknak is. .

Mikor az abszurd dob hancurt - Galla Miklós a Savaria moziban

2007.09.22

Az máig eldöntetlen, hogy a színpadon a hétköznapi Galla Miklós van, vagy tud „normális” is lenni. A bőség kosarában akadt néhány hibás alma is, de összességében még mindig élvezhető az abszurd humor talán legismertebb hazai képviselője, aki nem emlékszik, hogy gyermekkorában hosszú nemi szervet, vagy emlékezetet kívánt magának.

Babaolvasókat keresnek

2007.09.14

A Berzsenyi Dániel Könyvtár Nem lehet elég korán kezdeni. címmel fényképes pályázatot hirdet 0-5 éves gyermekek szülei részére. A játék célja, megtalálni az Év Vas megyei Babaolvasóját.

Karneválszínház: A hetvenkedő katona (kritika)

2007.08.17

A szombathelyi Karneválszínház immár évek óta a dolgok nehezebbik végét fogja meg, amikor sok évszázaddal korábban megírt darabokkal próbál tömegeket szórakoztatni. Plautus színpadra állítása nem könnyű dió, de ilyen színészekkel bármiből bármit elő lehet varázsolni. Különösen, ha Szabó Győző szoknyáját fellebbenti a szél. .

Az ALON idei szigetajánlata

2007.08.05

Kedd este a nulladik nappal és az LGT-vel indul útjára az idei Sziget Fesztivál. Mielőtt hátizsákját felvette volna, Irédy kolléga összeállított egy ajánlót.

.