Friderikusz kifakadt, mert Balázs "úton-útfélen szájára vette" Ördög Nórát

2016.08.10. 15:08

A tévés megelégelte az "egyszerre hetyke és pökhendi stílust", és ő maga utasítja rendre "a szemtelenkedő urat".

A cikk a 24.hu-n jelent meg. Friderikusz azzal kezdi írását, hogy: "Olvasom, hogy ifjabb szaktársam, Sebestyén Balázs sokadik alkalommal alázza Ördög Nórát, a hosszú ideig az RTL Klub, két éve a TV2 kötelékében működő műsorvezetőt."

Fotó: rcnews.hu

Egyebek mellett felteszi a kérdést:

"...minek tudható be ez a hatalmas arc, amelynek évek óta a tanúi vagyunk: Balázs hol szónoki emelvényről szólja le a konkurenciát, és a szolidaritás jelmezébe bújva intéz figyelmeztetést a kollégáihoz, hol megmosolyogató szaktanácsokat osztogat. Amiben persze sajnos már egy nemzedék teljes torzulása is tetten érhető. Ők azok, akik felnőttként és tudatosan már nem láthatták ennek a mesterségnek a nagyjait, a magyar televíziózás művészeit, külföldi televíziókat pedig nemigen néznek, tehát nincs semmiféle viszonyítási alapjuk."

És kifejti:

"Balázs – ahogy én mondani szoktam – a terelgetős műsorvezetők népes táborának reprezentatív példánya, tehát arra jó, hogy kedélyeskedve és biztonságosan eljuttassa a műsort az adásmenet egyes pontjától a kettesig. Félreértés ne essék, ilyen műsorvezetőre is szükség van. De feltétlenül kell mellé egy másik, egy igazi műsorvezető, aki tudja mindazt, amitől egy műsor eredetivé, karakteressé válik."

Szerinte:

"Ördög Nóra évek óta profi műsorvezető, akiről az a kialakult és megalapozott szakmai konszenzus (tehát nem csak az én véleményem!), hogy abban a műfajban, amelyet választott (a szórakoztató műsorok vezetése) ma igenis ő a legjobb! Balázsnál történetesen kilométerekkel jobb!" 

A teljes cikk itt olvasható.

.