Szombathelyen ismét nagyot fociztak a nagyvállalatok

2014.09.08. 17:29

A színhely ezúttal a szombathelyi Illés Akadémia volt.

A Vas megyei nagyvállalatok először két évvel ezelőtt - a labdarúgó Európa-bajnokságon - fellelkesülve szervezték meg Szombathelyen a nagyvállalatok labdarúgótornáját.

Az eleve hagyományteremtőnek szánt ötlet sikeresnek bizonyult, így idén már harmadik alkalommal találkoztak a csapatok, melyeknek száma időközben megduzzadt, részben azért, mert a cégek immár két csapattal is nevezhettek: egy „sztenderd” és egy öregfiúk válogatottal. Ez utóbbiakban kizárólag a 35 feletti kollegák rúghatták a labdát.

Szombathelyen ismét nagyot fociztak a nagyvállalatok

A színhely ezúttal a szombathelyi Illés Akadémia volt, ahol a műfüves terület három pályáján párhuzamosan zajlottak a mérkőzések, melyek a partvonalról egyszerre tűntek baráti játéknak és szikrázóan kemény egymásnak feszülésnek.

Szombathelyen ismét nagyot fociztak a nagyvállalatok

„Hat komoly presztízsű nagyvállalatról van szó, és természetesen mindenki szeretné a legjobbat kihozni magából. Az eredmény így természetesen fontos, de az még fontosabb, hogy együtt legyünk, hogy mozogjunk, sportoljuk. Ebben a vállalatunk teljes mértékben támogat, nemcsak a mai napra való felkészülésben, de sok egyéb módon is” – mondta a mérkőzés közötti szünetben Alföldi János, az LuK Savaria csapatkapitánya.

Szombathelyen ismét nagyot fociztak a nagyvállalatok

„A pályán tapasztalható férfias rivalizálás sípszótól sípszóig tart, amúgy a különböző cégek játékosai a pályán kívül kiváló viszonyban vannak” – tette hozzá a csapatkapitány.

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Az idei, közösen szervezett és finanszírozott tornán – melyet olykor a permetező eső is nehezített – a BPW, az Epcos, az Iqor, az LuK, az Opel és a Delphi csapatai vettek részt.

Mind a két korosztályban az Opel vitte el a kupát.

Galéria

.