Az Oroszlán csak önmagának köszönheti a problémáját - napi horoszkóp 2016. november 21.

2016.11.21. 08:35

A Kos kellemetlen helyzetbe kerülhet, a Skorpió egyre jobban érzi, hogy kezd kicsúszni lába alól a talaj, a Vízöntőnek viszont ma nem lehet oka a panaszra.

Kos (március 21.-április 20.)
Félreértések miatt kerülhet kellemetlen helyzetbe, amiből nem is olyan könnyű veszteség nélkül kikerülnie. Bár minden energiájával a megoldandó feladatra összpontosít, de mivel a szálak túlságosan összekuszálódtak, kezdi feladni a reményt. Ám mielőtt végképp lemondana a sikerről, egy jól irányzott huszárvágással helyrehoz mindent.

Bika (április 21.-május 20.)
Értetlenül áll társa féltékenysége előtt, mert igényli az érzelmi biztonságot és a családi otthon melegét. Hűséges, típus, és ha már egyszer lehorgonyzott valaki mellett, akkor nem nézeget se jobbra, se balra. Viszont, ha kezd kihűlni a kapcsolata, akkor már könnyebben áll kötélnek. Még mielőtt komolyabb konfliktus származna belőle, tisztázzanak mindent.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Azért, hogy a konfliktus elkerülje, igyekszik úgy alakítani a dolgokat, hogy a lehető legjobban jöhessen ki belőle. Mivel, ha az élet úgy hozza, akkor a mellébeszélés nagymestere, ezért úgy irányítja a beszélgetést, hogy ne lehessen világosan kivenni, miről is beszél. Mondanivalójában folyton irányt változtat, ami csavaros észjárásával igen könnyen megy.

Rák (június 22.-július 22.)
A párkapcsolatában felmerülő problémákat szeretné valakivel megosztani és nem zárkózna el egy okos tanács meghallgatásától, sőt az alkalmazásától sem. Legnagyobb bánatára azonban mindenki rendkívül elfoglalt, intézi az ügyeit, ezért lót-fut. Bántja, hogy most senki nem ér rá, pedig amikor másoknak kell segítségére sietnie, akkor ön egy pillanatig sem habozik.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Minden idegszálával igyekszik a munkájára összpontosítani, de nem képes rá, és ez rendkívül bosszantja. Megszokta, hogy képes a dolgok menetét a kezében tartani és nem szereti, ha nem minden alakul az elképzelése szerint. A problémát egyedül csak önmagának köszönheti, nem okolhat senkit sem. Éppen emiatt mérges annyira.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Jobb, ha most előbb gondolkodik, és csak utána cselekszik, mert így megóvja magát egy kellemetlen helyzettől. Szűz jegyűként általában megfontoltan cselekszik, de ebben a helyzetben nehezen képes uralni az indulatait. Fontos, hogy a véleményét tartsa meg magának, mert nem biztos, hogy osztatlan sikert arat vele. Nagy önuralomra most mindenképp szüksége van.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nincs akkora tragédia, mint amilyennek azt gondolja. Kár felnagyítani és rémeket látnia, mert egy kicsit összezördült a családtagjaival. Ne lásson a konfliktus mögött szándékosságot és ne gyártson összeesküvés elméletet. Igaz, hogy ebben az esetben egy követ fújnak, de csak azért, mert biztosak benne, hogy igazuk van. Jobb, ha belátja, hogy teljesen igazuk van.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egyre jobban érzi, hogy kezd kicsúszni a lába alól a talaj, és tennie kell ellene valamit. Tökéletesen tisztában van vele, hogy ezt nem engedheti meg magának, mert annak következményei lennének. Ezért elhatározza, hogy összeszedi magát, és nem hagyja, hogy a hullámok átcsapjanak a feje felett. Bízik abban, hogy máskor is saját erejéből túljutott a nehéz helyzeten.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Abban az esetben, ha nem bízik abban, hogy jól csinálja azt, amit csinál, akkor inkább hozzá se fogjon. Ugyanis, ha kételkedik magában, akkor sokkal több hibát ejthet, ami csak tovább fokozza a szorongásait. Gondok forrása az, hogy türelmetlen, és túl magas mércét állít önmaga elé, ezért nehezen képes elfogadni, hogy a megszerzett tudást is gyakorolni kell.

Bak (december 22.-január 20.)
Egyik kollégája próbára teszi a türelmét, ami nagyon sok energiáját emészti fel. Nem szeretne konfrontálódni vele, ezért igyekszik minden idegszálával csak a munkájára koncentrálni. Meglepődve veszi tudomásul, hogy szinte lehetetlen feladatra vállalkozik, mert a gondolatai el-elkalandoznak. Bár minden porcikájával tiltakozna, a szíve mégis sokkal erősebb.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nem lehet oka panaszra, mert a mai napon minden az elképzelése szerint alakul. Megfordul a fejében, hogy jobb, ha nem bízza el magát, mert akkor még csalódás érheti. Nincs hozzászokva, hogy minden könnyedén az ölébe hulljon, de ha már így hozta az élet, akkor esze ágában sincs tiltakozni. Mert egyáltalán nem zavarja, hogy most az élet napos oldalán halad.

Halak (február 20.-március 20.)
Fölösleges kérdéseket ne tegyen fel, mert csak zavarba hozza vele új ismerősét. A kíváncsiság jellemző vonása, aminek sokszor nagy hasznát veszi az életben, de most csak bajt hozhat magára. Bízzon benne, hogy időben minden fontos információhoz hozzájut majd, amiről tudnia kell. Addig meg nyugodtan alkalmazza azt a mondást, hogy nem szól szám, nem fáj fejem.

.