Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

2017.02.01. 09:36

A szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre a jelentkezési határidő február 15-e.

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, a diákok a december 22-én közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett újabb képzéseket is találnak a www.felvi.hu oldalon. A jelentkezési határidő február 15.

    Az Oktatási Hivatal MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az új meghirdetések és az egyéb korrekciók január 31-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvashatók a honlapon. A jelentkezés véglegesítése előtt érdemes minden jelentkezőnek még egyszer, a kiegészítésben megjelent információkkal együtt áttekintenie a decemberben közzétett meghirdetéseket.

    Legkésőbb február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

    Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet - legfeljebb hatot - jelöl meg, annak szintén február 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Ezután február 20-áig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

.