Hirdetés

Friss közlekedési hírek - Itt van torlódás, baleset vagy sávlezárás (2018.05.10.)

Friss közlekedési hírek - Itt van torlódás, baleset vagy sávlezárás (2018.05.10.)

Erre számítson, ha autóba ül

2018.05.10. 14:51

Az M1-esen még tart a a torlódás.

Hirdetés

Közlekedési hírek 2018-05-10 (16:00)

  • Az M1-es autópályán Budapest felé, a 39-es bicskei csomópontnál csak a belső sávon halad a forgalom az útburkolat helyreállításáig, 4-5 km-es a torlódás. Aki teheti, kikerülheti a munkaterületet Tatabánya és Bicske között az 1-es főúton, de ott is élénk forgalomra készüljön. (Délelőtt közel 30 km-es volt a torlódás az M1-es autópályán.)

    Az M3-as autópályán Budapest felé, Aszód közelében a 42-es km-nél aszfaltoznak, a külső sávot lezárták, torlódik a forgalom.

    Mór és Bakonysárkány között a 81-es főúton félpályás lezárások mellett útépítők dolgoznak egy közel 10 km-es szakaszon, ezért hosszabb menetidőre készüljenek!

    Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a szokásosnál intenzívebb, de zavartalan a belépő forgalom.

További közlekedési hírek

Az M1-es autópálya felújítási munkái miatt a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 16-os és 18-as km között lezárták a külső sávot, Budapest felé pedig a 42-es és a 39-es km között, valamint a 28-as és a 23-as km között csak a belső sávon lehet közlekedni aszfaltozás miatt. Utóbbi munkaterületnél a torlódások miatt ajánlatos a bicskei és a biatorbágyi csomópont között az 1-es főút felé kerülni!

A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 122-es km-nél a burkolatot javítják, az esti órákig sávlezárás mellett dolgoznak.

A 66-os és a 85-ös km között a szalagkorlátot javítják, emiatt mindkét irányban sávlezárás lassítja a haladást.

Az M3-as autópályán Mogyoródnál, a 19-es és a 20-as km között építési munkai miatt mindkét oldalon lezárták a belső sávot. A forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávon engedik.

- Gödöllő térségében zajvédő falat építenek. A főváros felé a 32-es és a 26-os km között lezárták a külső és a leálló sávot. A Budapest felé haladókat a belső sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A Vásárosnamény felé tartókat a külső és a leálló sávra irányították.

Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon Lajosmizse térségében felújítják a burkolatot. A főváros felé haladókat az ellenkező, Röszke felé vezető oldal belső sávjára terelik, emiatt a 72-es és a 63-as km között kétirányú a forgalom.

- Kecskemétnél a 85-ös és a 87-es km között hidat javítanak, mindkét oldalon lezárták a belső sávot.

Örkény, Lajosmizse és Kecskemét térségében az elválasztó sávban dolgoznak, a Röszke felé vezető oldalon napközben a belső sávot szakaszosan lezárják.

(Forrás: A-WAY ITE Autópálya Zrt.)

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.