Hirdetés

Friss közlekedési hírek - Itt van torlódás, baleset vagy sávlezárás (2018.05.10.)

Friss közlekedési hírek - Itt van torlódás, baleset vagy sávlezárás (2018.05.10.)

Erre számítson, ha autóba ül

2018.05.10. 14:51

Hirdetés

Közlekedési hírek 2018-05-10

Az M7-es autópályán Budapest felé a 196-os km-nél lévő hídnál korábban meghibásodott a dilatációs szerkezet, a külső sávot lezárták.

Az M2-es autóút felújítási munkái miatt Dunakeszi térségében a 22-es és a 17-es km között, valamint Gödnél a 29-es és a 27-es km között lezárták a főváros felé vezető oldalt. A forgalmat mindkét munkaszakaszon a Vác felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. A reggeli órákban a főváros irányába, délután pedig Vác felé kell hosszabb menetidőre, torlódásra számítani.

Az M30-as autópályán burkolathibák miatt Miskolcnál, a 27-es és a 30-as km között a Miskolc/Felsőzsolca végcsomópont felé vezető oldalon a külső sávot lezárták.

- Az M3-as autópálya felé vezető oldalon 11-es és a 10-es km között a külső sávot lezárták.

Az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 6-os km-nél hídjavítás miatt csak a belső sáv járható.

Az M15-ös autóutat felújítják a 3-as és az 5-ös km között, ezért mindkét oldalon sávelhúzással halad a forgalom.

A 3-as főúton, Aszód és Hatvan között útépítés miatt, több helyen is félpályás lezárásra kell számítani.

- Miskolcon a 186-os km-nél lévő Gömöri felüljárót vizsgálják. A Szikszó felé haladók sávlezárásra készüljenek!

4-es főúton Albertirsa és Cegléd között a főváros felé vezető oldalon útépítők dolgoznak. A Debrecen felé vezető oldalon az 56-os és a 65-ös km között kétirányú a forgalom.

Az 5-ös főúton Petőfiszállás közelében, a 120-as és 122-es km között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

6-os főúton Mecseknádasd és Pécsvárad között, az Apátvarasdi elágazás közelében, a 174-es km-nél hidat javítanak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a járműveket.

- Zengővárkony határában, a 177-es km közelében leszakadt az útmenti rézsű, sávelhúzásos terelést építettek ki.

7-es főúton Érden, a 17-es km-ben felújítják a vasúti felüljárót. A főutat lezárták, a forgalmat helyben kiépített terelőútra irányították át.

8-as főúton Jánosházánál a 111-es és a 113-as km közötti vasúti átjárót felújítják. A forgalmat Karakó település illetve Kissomlyó település felé terelik.

- Körmenden, a 161-es és a 163-as km között aszfaltoznak. A kétszer két sávos szakaszon a fél útpályát lezárták. Mellette irányonként egy-egy sáv járható. A 162-es km-ben csatornáznak, ott mindkét oldalon sávlezárásra készüljenek.

- Szintén Körmenden felújítják a Felsőberki-patak hídját. A 165-ös km-nél váltakozó sávlezárásra kell számítani.

14-es főúton Győr bevezető szakaszán a burkolatot javítják, a délutáni órákig sávlezárásra és jelzőőrös irányításra készüljenek!

21-es főúton Hatvan térségében az M3-as autópálya csatlakozásánál hídjavítás miatt sávelhúzásos terelésre kell számítani. 

- Jobbágyi és Pásztó között, a 24-es km-nél vadátjárót építenek. A kétszer két sávos szakaszon mindkét oldalon lezárták a külső sávot.

22-es főúton Érsekvadkertnél, a 4-es és a 7-es km között útépítés miatt félpályás lezárásra készüljenek!

32-es főúton Szolnok közelében, a 76-os és a 80-as km között építési munka miatt félpályás lezárás lassítja a forgalmat. Nappal jelzőőrök, éjjel jelzőlámpa irányítja a járműveket.

33-as főúton Debrecen közelében, a 103-as és a 106-os km között felújítják a burkolatot. Útszűkületre, valamint félpályás lezárásokra kell számítani.

34-es főúton Kunhegyes és Bánhalma között, a 43-as km-nél javítják a burkolatot. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányít.

37-es főúton Szerencs közelében kátyúznak, a 31-es és a 34-es km között mindkét oldalon útszűkületre készüljenek. A forgalmat jelzőlámpa irányítja.

Hódmezővásárhelynél, a 47-es főút és a 45-ös főút csomópontjában aszfaltoznak. Napközben több alkalommal 10-15 percre megállítják a forgalmat, illetve a csomóponti ágakon a járműveket jelzőőrök terelik.

 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.