Hirdetés

Friss közlekedési hírek - Itt van torlódás, baleset vagy sávlezárás (2018.05.10.)

Friss közlekedési hírek - Itt van torlódás, baleset vagy sávlezárás (2018.05.10.)

Erre számítson, ha autóba ül

2018.05.10. 14:51

Hirdetés

Közlekedési hírek 2018-05-10

46-os főúton Törökszentmiklós kivezető szakaszán az 1-es km közelében útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták.

- Kicsit távolabb, a 2-es és a 4-es km között hasonló munka miatt félpályás lezárás van érvényben.

- Mezőtúr átkelési szakaszán, a 25-ös és a 27-es km között, útépítés miatt félpályás lezárásra készüljenek!

47-es főúton Debrecenben az 1-es és a 3-as km között felújítják a burkolatot. Mindkét oldalon sávzárásra kell számítani.

- Berettyóújfalunál a 36-os km-ben felújítási munka miatt lezárták a fél útpályát. Az áthaladási elsőbbséget táblák jelzik.

49-es főúton Győrtelek és Ököritófülpös között aszfaltoznak. A 30-as és 33-as km között egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

Az 54-es főúton Bócsánál a 30-as és a 36-os km között kátyúznak. A félpályás lezárásnál jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Az 55-ös főúton Mélykút belterületén, a 65-ös km-nél aszfaltoznak, május végéig a fél útpályát lezárták.

Az 57-es főúton Versendnél hidat javítanak, a 13-as km-nél jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 58-as főúton Pécsett, felújítják a Siklósi úti vasúti felüljárót. A kétszer két sávos szakaszon a fél útpályát lezárták, így irányonként csak egy-egy sávon lehet haladni. 

62-es főúton Szabadegyházánál az elkerülő utat építik. A 18-as és a 22-es km között helyenként félpályás lezárásra, valamint útszűkületre kell számítani.

63-as főúton Bikács közelében, a 32-es és 34-es km között építési munka miatt útszűkületre készüljenek.

64-es főúton Balatonbozsok közelében, a 36-os km-nél útépítés miatt lezárták a fél útpályát. 

65-ös főúton Tamási és Iregszemcse között felújítják a burkolatot, a fél útpályát lezárták.

- Ságvárnál, a 76-os és a 79-es km között útépítés miatt csak a fél útpálya járható, jelzőőrös irányításra kell számítani.

68-as főúton Kéthely térségében felújítják a burkolatot. A 90-es és a 94-es km között a fél útpályát lezárták.

A 71-es főúton Gyenesdiáson, a 99-es és a 101-es km között vízvezetéket kötnek be, a Keszthely felé haladók útszűkületre készüljenek!

75-ös főúton Lenti határában tart még a Kerka-patak hídjának javítása. A 63-as km közelében a fél útpályát lezárták, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

81-es főúton Mór és Bakonysárkány között javítják a burkolatot. Több szakaszon félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra készüljenek. Gyakori a torlódás.

82-es főúton a győrújbaráti elágazás és Nyúl között, a 68-as km-nél felújítják a burkolatot. Félpályás útzár van érvényben.

- Győrött a 75-ös km-ben jelentősen megrongálódott a burkolat, emiatt a főutat lezárták. A forgalmat mellékutcákra terelik.

83-as főúton Győr közelében az M1-es autópálya közelében csomópontot építenek, a 70-es km közelében irányonként csak egy-egy sáv járható.

86-os főút Zalalövő elkerülő szakaszán egy rövid szakaszon megcsúszott az út menti rézsű. A 30-as km-nél útszűkületen kell áthajtani.

87-es főúton, Szombathely elkerülő szakaszán átépítik a Csepregre vezető út csomópontját. Az aszfaltozás miatt a 28-as km-nél a fél útpályát lezárták. Nappal jelzőőrök, éjjel jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Pest megyében, az M0-s autóút Szigetszentmiklósi csomópont le és felhajtó ágánál, a Szigethalomra vezető úton új körforgalmú csomópontot alakítanak ki. Az előkészítő munkák miatt útszűkületre és sebességkorlátozásra kell számítani, ami a reggeli és az esti csúcsidőszakban torlódásokat okozhat.

87-es főúton, Szombathely elkerülő szakaszán átépítik a Csepregre vezető út csomópontját. Az aszfaltozás miatt a 28-as km-nél a fél útpályát lezárták. Nappal jelzőőrök, éjjel jelzőlámpa irányítja a forgalmat.
utinform.hu

.