Hirdetés

Művészetek Völgye, Kapolcs - Programok, nemzetközi előadók, magyar kedvencek és fejlesztések 2019-ben

Művészetek Völgye, Kapolcs - Programok, nemzetközi előadók, magyar kedvencek és fejlesztések 2019-ben

2019.07.18. 22:31

Hirdetés

PROGRAMOK

A Művészetek Völgye könnyűzenei nagyszínpada, a Panoráma Színpad a fesztiválozóktól kapta nevét 2016-ban és azóta is büszkén viseli. A Völgy tíz napja alatt több nemzetközi előadó is a Panoráma Színpad vendége lesz, itt  ad koncertet a német Alice Francis, a brit Amber Run és a Kosheen. Fellép a Boban Markovic Orkestar, vendégük Palya Bea lesz.

A hazai kedvencek közül színpadra lép az Anna and the Barbies, a Quimby, a Bohemian Betyars, a Csík Zenekar. Lesz Random Trip és Hiperkarma, koncertet ad a Péterfy Bori & Love Band, a Margaret Island, a Kiscsillag, a 30Y, az Elefánt, a Vad Fruttik és az Irie Maffia. Fellép Dés László, vendége Básti Juli lesz, a Budapest Bár koncertjén Behumi Dóri, Kiss Tibi, Németh Juci és Tóth Vera énekelnek majd.

A Völgylakók egy igazán egyedülálló jubileumi program részesei lehetnek: 10. születésnapját ünnepli Szabó Balázs Bandája, ennek örömére a Modern Art Orchestrával közösen redhagyó koncertet adnak.

A Kőbányai Önkormányzat és a Kőbányai Zenei Stúdió idén harmadszor töltik meg a kapolcsi Gástya Udvart jobbnál jobb programokkal. Napközben kreatív foglalkozás, zöld és családi program várja a látogatókat, esténként koncertek. Fellép Boggie, Szeder, a Jónás Vera Experiment, Odett és a Carbonfools. A Momentán Társulat ígéretes tíz nappal készül. Beszélgetésekre, játékokra hívnak,vendégük lesz Scherer Péter, Náray Tamás, a Felelős Gasztrohős Alapítvány, és nem marad el a szappanopera sem.

Tovább erősödik a tavaly indult Muflon Jazz Udvar. A hangulatos helyszín színpadán zenél majd a Trio Squelini & Rohmann Ditta, Santa Diver, a Nagy János Trió feat. Dominique Di Piazza és itt mutatja be új, rendhagyó lemezét Dés András. A Folk Udvar ebben az évben a fenntartó hagyomány témakörét járja körbe mesékkel, ételekkel, énekekkel, tánccal.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.