Hirdetés

Online közvetítést indít a Fővárosi Nagycirkusz

MTI

2020.09.25. 12:04

Az online közvetítésekre a cirkusz weboldalán válthatók kedvezményes, normál és családi jegyek.

Hirdetés

Októbertől élőben közvetíti előadásait a Fővárosi Nagycirkusz szombat délutánonként. Az első élő közvetítés jövő hét szombaton délután 3 órakor lesz látható - mondta el Graeser József, a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Az online közvetítésekre a cirkusz weboldalán válthatók kedvezményes, normál és családi jegyek - hangzott el a műsorban. A nézőtér több pontján kamerákat helyeznek el, így úgy fogja látni a közönség a műsort, mintha egy színházi előadás lenne élő közvetítésben - mondta Graeser József.

A december végéig látható műsor címe Tündértánc - Nővarázs. A klasszikus cirkusz határait kitágító előadás a cirkusz- és a képzőművészet közös pontjaira akar rámutatni - tette hozzá. A közvetítések mellett a Fővárosi Nagycirkusz továbbra is fogadja látogatókat a Városligetben. A koronavírus-járvány miatt azonban a nézők védelmében szigorú óvintézkedéseket vezettek be. A cirkuszban kötelező a maszk viselése, a nézőtéren pedig minden második sorban foglalhatnak csak helyet a látogatók és az azonos sorban ülő társaságok között is szabad helyeket tartanak fenn - közölte a szakmai vezető.

.