Hirdetés

Háromszáz előadót támogat a Raktárkoncert-sorozat
raktarkoncert.hu

Háromszáz előadót támogat a Raktárkoncert-sorozat

MTI

2020.11.02. 20:04

A felvételek első szériája már le is zárult.

Hirdetés

Háromszáz előadót támogat a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került hazai zenei szcéna megsegítését célzó Raktárkoncert-sorozat, melynek felvételei a mindigTV GO alkalmazásában érhetők el.

Másfél hónapja élvezhető a Raktárkoncert-sorozat, miközben a felvételek első szériája már le is zárult - közölték a szervezők.

A Raktárkoncert első szériája több mint 170 koncert felvételével ért véget. A nagy sikerre való tekintettel azonban november végéig a felvételek száma az előre tervezett kétszáz helyett el fogja érni a háromszázat.

Az egyenként 45 perces előadások folyamatosan kerülnek fel a mobilapplikáció oldalára, jelenleg 49 felvétel érhető el, melyek a szeptember közepi indulás óta már csaknem 60 ezer megtekintést értek el.

Jelenleg sok más előadó mellett a Hooligans, Pápai Joci, Zorán, Tóth Gabi és a Charlie Band koncertje is élvezhető az applikációban, így nem maradnak élmény nélkül a könnyűzene, a rock, a rap, a pop, de még a mulatós zene kedvelői sem.

A további felvételek folyamatosan válnak elérhetővé, így a nézők egy véget nem érő fesztiválon érezhetik magukat. Sőt, a virtuális belépővel bemehetnek a backstage-be és az első sorból nézhetik végig kedvencüket - hangsúlyozza a közlemény.

A munkálatok továbbra is a legnagyobb egészségbiztonsági előírásokat betartva zajlanak, kizárólag a művészek és a technikai személyzet jelenlétében, nézők nélkül.

Akik extra tartalmakra is kíváncsiak, azok a raktarkoncert.hu weboldalon és közösségi média oldalain tájékozódhatnak a fellépőkről, és bekukkanthatnak a színfalak mögé is - áll a közleményben.

.