10. jubileumát ünnepli jövőre a Bagossy Brothers Company

MTI

2022.11.12. 22:02

Nagyszabású koncerttel ünnepli 10. évfordulóját a Bagossy Brothers Company

Nagyszabású koncerttel ünnepli alapításának 10. évfordulóját a Bagossy Brothers Company az MVM Dome-ban 2023. március 11-én.

A 2013 tavaszán alakult együttes a 10. évfordulóra hosszú műsorral, vendégekkel és számos meglepetéssel készül - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint felidézik, a 2013 májusában alakult, máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar rövid idő alatt vált előbb az erdélyi, majd az egész Kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává.

A csapat eddigi pályafutása során négy nagylemezt, egy szimfonikus koncertlemezt, egy kislemezt, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. A zenekar minden albuma többszörös aranylemez, míg a 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minősítést ért el - áll a közleményben.

A Bagossy Brothers Company jelenleg a 2023 elején megjelenő ötödik lemezén dolgozik, nemrégiben pedig legújabb daluk, az Álljunk össze is megjelent. Ennek különlegessége, hogy a Csíkszeredai Gyermekek Háza énekes szólistáival készítették - olvasható a közleményben.

.