Puskás Tivadar: a választók utat nyitottak a fejlődésnek

2010.10.03. 23:32

A megválasztott szombathelyi polgármester elmondta: a legfontosabbnak a 86-os út négysávosítását tartja Szombathely és Győr között, s ennek néhány éven belüli átadására - mint mondta - "ígéretet tesz".

A Fidesz-KDNP és a Pro Savaria összefogása nyolc esztendő után legyőzte ellenfeleit, megnyerte az önkormányzati választást Szombathelyen, és ezzel utat nyitott a városnak a fejlődésre a hasonlóképp gondolkodók táborában - hangoztatta választási győzelmüket bejelentve Puskás Tivadar.

Az MTI-nek nyilatkozva a megválasztott polgármester elmondta: a legfontosabbnak a 86-os út négysávosítását tartja Szombathely és Győr között, s ennek néhány éven belüli átadására - mint mondta - "ígéretet tesz".

Azt is megígérhetem, minden energiánkkal azon leszünk, hogy javítsunk az egészségügy, a szociális ellátás helyzetén Szombathelyen - mondta.

Hozzátette: elsődlegesnek tarja még a munkahelyteremtést, s igyekeznek majd megállítani és megfordítani a munkahelyek csökkenésének évek óta tapasztalható folyamatát.
 

.