Borünnep volt Sopronban (képsorozattal)

2014.06.02. 12:17

A vasárnap esti műsort Sopron férfi kosárlabdacsapatának ünneplése szakította félbe.

A péntektől vasárnap késő estig zajló, 23. alkalommal megszervezett rendezvényen a kilátogatók több mint húsz pincészet borai, kiváló fellépők és számos vásárfia közül válogathattak. A Continental Show Band zenekar produkcióját váratlan és örömteli ünneplés szakította félbe ideiglenesen.

Leginkább az esti órákban volt igazán látogatott a vörös nedűvel átitatott fesztivál, amikor is pénteken a napjainkban igen népszerű Ocho Macho, szombaton és vasárnap pedig a közkedvelt slágereket játszó Flört Band, illetve Continental Show Band lépett fel. A hagyományosabb zene kedvelői sem maradtak parlagon, őket fúvószenekarok, néptáncegyüttesek szórakoztatták.

 

A borok megkóstolása mellett lehetőség nyílt az egyéb gasztronómiai élvezetek – sajtok, kolbászok, sültek, kürtőskalácsok és lángosok – halmozására is. A kicsiket játszóház és arcfestés, a felnőtteket kirakodóvásár fogadta.

A vasárnap esti műsort Sopron férfi kosárlabdacsapatának ünneplése szakította félbe, ugyanis a klub eddigi legjobb, bronzérmes eredményét érte el a magyar bajnokságban. A csapatot közel egy óráig éltette a jókedvű, és mindent túlharsogó publikum, méltó befejezést adva ezzel a borünnepnek.

Galéria

.