Stadion Üzletház Sopronban: az osztrákok kedvenc szolgáltatóháza

2014.10.31. 08:34

A város csúfsága vagy kellemes szórakozóhely?

Az 1994-ben épült Stadion Üzletházat sokan a városkép elcsúfítójának tartják. Ennek ellenére számos szolgáltatásnak és üzletnek ad otthont az egyébként tényleg nem túl impozáns épület.

Stadion Üzletház Sopronban

A négy nagyobb bevásárló központ közül ez található a legközelebb a belvároshoz, hiszen gyalog mindössze 10 perces sétával megközelíthető. Kerékpárral és autóval még ennél is rövidebb az út, ingyenes parkoló és kerékpártároló is tartozik az épülethez.

Stadion Üzletház Sopronban

A fiatalok messze elkerülik; általában a középkorú és idősebb korosztály látogatja, akiknek a 90 százaléka osztrák állampolgár. A háromszintes üzletházban található számos szolgáltatást (fodrászatok, sminkesek, masszázs, pedikűr, varroda, ruhabolt stb.) éppen ezért a külföldi vendégek pénztárcájához igyekeztek igazítani, így az alagsorban található kínai ruhabolton kívül ne számítsunk túlzott olcsóságra.

Stadion Üzletház Sopronban

Persze mint mindenhol, egy-egy akciót és egy-egy kellemes üzletet itt is kifoghatunk, szóval egy látogatást egy borongós vagy unalmas délutánon mindenképpen megér, hátha pont itt találunk rá arra a ruhadarabra, amit a nagynevű, márkás boltokban eddig hiába kerestünk.


 

Cím: 9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 48/a.

Telefonszám: +36 ( 99 ) 342-807

Nyitva tartás: H-P:9-17, Sz:9-12

.