Hirdetés

Súlyos sérülésekkel kórházba került Szakály Gábor szombathelyi tanácsnok

2012.03.19. 06:27

Súlyos sérülésekkel kórházba került Szakály Gábor fideszes önkormányzati képviselő. A sérülés okáról azonban egymástól eltérően számolnak be a helyi sajtóorgánumok.

Hirdetés

Súlyos sérülésekkel kórházba került Szakály Gábor fideszes önkormányzati képviselő. A sérülés okáról azonban egymástól eltérően számolnak be a helyi sajóorgánumok.

Az MTI Vas megyei tudósítója vasárnap este telefonon többször is kereste a képviselőt, de nem sikerült elérnie. A rendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást az ügyről.

A Nyugat.hu eddig hivatalosan meg nem erősített információja szerint a képviselő szombat éjszaka egy szórakozóhely előtt kirobbant verekedésbe keveredett, ennek lett áldozata lett. Szerintük Szakály Gábornak az állkapcsa és karja is eltört.

Egy másik lap, a Frissss.hu beszámolója alapján a képviselő a szórakozóhelyről kilépve átkarolta a nála jóval magasabb ismerősét, aki véletlenül a földre rántotta a politikust. Szakály az esés következtében felkarcsont törést szenvedett, ezért kórházba szállították és megműtötték. A portál egy olyan fényképet mellékelt rövid írásához, amelyen a kórházi ágyában fekvő képviselő arca láthatóan sértetlen.

Szakály Gábornak öt évvel ezelőtt volt egy hasonló ügye az európai parlamenti választások kampányában, amikor plakátragasztás közben az egyik MSZP-s aktivistával verekedett össze. Garázdaság és testi sértés miatt vádat emeltek ellene, a bíróság pedig másodfokon próbára bocsátotta. (A 2010 októberében született jogerős ítélet egy évi próbaidőről rendelkezett, amelynek hatálya tavaly októberben lejárt.)

.