Hirdetés

Szurkolók ellen intézkedtek Győrben az ETO FC mérkőzésén

2013.07.18. 06:57

A rendőrök hét izraeli szurkolóval szemben pirotechnikai eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek a Győri ETO FC - Makkabi Tel-Aviv Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzésen.

Hirdetés

A rendőrök hét izraeli szurkolóval szemben pirotechnikai eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek a Győri ETO FC - Makkabi Tel-Aviv Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzésen - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

    A közlemény szerint a mérkőzés szerdán szigorú biztonsági intézkedések mellett, a nemzetközi előírásoknak megfelelően zajlott.
    A beléptetéskor egy izraeli szurkoló két fáklyát és egy hanggránátot akart a mérkőzésre bevinni. A pirotechnikai eszközt az egyenruhások lefoglalták, a férfit a mérkőzésről kitiltották.


    A vendég szurkolók a mérkőzés alatt görögtűzet gyújtottak a szektorukban. A rendőrök hat fiatal ellen polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek.


    A beszámoló szerint a rendőrök a mérkőzés megkezdése előtt egy 28 éves megyei lakosnál kést találtak, ezért a Győri Rendőrkapitányságon előállították. Vele szemben közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása miatt szabálysértési eljárás indult.