2012.04.21
Új sorozatunk ékes példája annak, amikor az újságíró abba üti az orrát (és száját), amihez pont annyira nem ért, mint bárki más, csak éppen ezt el is meri mondani.
2012.01.16
2011.12.10
2011.11.25
Néha felmerül a kérdés, hogy ezt így akkor most kinek, miért.
2011.11.14
A két napon tudományos igényű előadások hangzanak el a szőlőtermesztés, a borkészítés és a borfogyasztás történelméről a római kortól egészen napjainkig.
2012.03.16
Mintegy húsz csapat részvételével másodszor rendezik meg Kapuváron a város gasztronómiai hírességének számító böllérmáj ünnepét.
2011.12.12
Tavaly disznót vágtunk, jövőre birkát fogunk, az idén kecske került terítékre. Utána a bográcsba. Képes beszámoló csak erős idegzetűeknek…
2011.12.02
2011.11.17
szaloncukor
2011.11.11