Hirdetés

Hirdetés

internet

A Facebook buktatta le

2010.03.16

A Facebook okozta a keresett maffiózó vesztét A Facebook közösségi portál buktatta le Pasquale Manfredi hírhedt olasz maffiózót, akit kedden fogott el az olasz rendőrség.

Videók millióit feliratozza a YouTube

2010.03.05

A csütörtökön bemutatott fejlesztés beszédfelismerő technológián alapul, amelyet a videomegosztó portál korlátozott számú felvételnél már tavaly év végén elérhetővé tett. Az oldal közönsége egy gombra való kattintással kérheti a feliratokat. A felvételek készítőinek később is módjukban áll letölteni az automata feliratozást, hogy csiszolhassanak rajta.

Rohamtempóban fejleszt a kábeltelevíziós szolgáltató Zala megyében

2010.02.28

Rohamtempóban kezdődött el az internet és a kábeltelevíziós szolgáltatás műszaki fejlesztése Zalaegerszeg és Lenti térségében - tájékoztatta Horváth Attila, a Tarr Kft. területi igazgatója az MTI-t.

Így utasítsuk vissza a Facebook-ismerősjelölteket

2010.02.23

Ismerős  probléma: valaki olyan jelölt minket ismerősnek a Facebookon, akivel nem szívesen osztanánk meg profilunk.

A netezők ötöde naponta bejelentkezik egy közösségi oldalra

2010.01.21

A gyakori internetezők 12 százaléka legalább havonta vásárol online, minden ötödik pedig naponta bejelentkezik egy-egy közösségi oldalra – derült ki a KutatóCentrum és a MASMI Hungary Piackutató Intézet felméréséből. A kutatás arra is fényt derített, hogy a férfiak és az egyedülállók használják aktívabban az azonnali üzenetváltó módszereket.

Mi a legolcsóbb, legjobb? Mobil és vezetékes telefonok, televízió- és internet-tarifák összehasonlítása

2010.03.13

Nem értjük, hogy mi az oka, mindenesetre semmi reklámot nem kap az a weboldal, melynek segítségével viszonylag egyszerűen rendet vághatunk a magyar elektromos kommunikációs szolgáltatások dzsungelében.

Majdnem minden magyar internetező tagja valamelyik közösségi oldalnak

2010.03.04

Az aktív internetezők kivétel nélkül tagjai valamilyen közösségi hálózatnak, derül ki az első magyar digitális média kutatásból, amely a UPC Magyarország Kft. megbízásából készült.

100 milliárd forintos Nemzeti Digitális Közmű épül: még a legkisebb faluban is szélessávú internet lesz.

2010.02.26

Elrendelte a kormány a Nemzeti Digitális Közmű (NDK) projekt megvalósítását, amelynek köszönhetően Magyarország összes településén 6 és 10 megabit/szekundum közötti sávszélességű internet lesz elérhető - jelentette be Baja Ferenc infokommunikációért felelős kormánybiztos pénteken sajtótájékoztatón.

Letölthető az ingyenes magyar nyelvű Microsoft-vírusirtó

2010.02.18

Magyarul is letölthető a Microsoft ingyenes vírusirtója, amely a szoftvercég legújabb webböngészőjével, az Internet Explorer 8-as változatával együtt ígér biztonságos internetezést a felhasználóknak.

Az Artisjus szerzői jogvédő egyesület az internetes letöltési jogdíjakról

2010.01.17

Az egy órásnál hosszabb játékfilm online videotékából történő letöltés nélküli megnézéséért (lehívásáért) legalább 18 forint jogdíjat kell fizetni, de ha a film letölthető a saját gépre, akkor 60 forint a minimális jogdíja - az oktatási és kulturális miniszter által jóváhagyott tarifákat az Artisjus a legutóbbi Hivatalos Értesítőben tette közzé.

.