Hirdetés

Hirdetés

kultúra

Egy romkocsma és két kávézó nem pénzt kér a kávéért és a süteményért április 11-én Szombathelyen

2017.04.05

Helyi hírek

Szombathelyen a Weöres Sándor-szobornál helyi fiatalok megzenésített verseket adnak elő a április 11-én délelőtt a költészet napja tiszteletére, az érdeklődőket pedig arra kérik, hogy helyezzék el kedvenc verseiket kézzel írott vagy kinyomtatott formában az ugyanott felállított versfalon - közölte az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ igazgatója a vasi megyeszékhely programjait ismertető sajtótájékoztatón szerdán.

Nem maradhatunk tétlenek – Menedék (The Zookeeper’s Wife, amerikai filmdráma), mindenkinek

2017.04.04

Kultúra

teremtuccse.blogspot.hu / Szenkovits Péter

Kiosztották az Artisjus-díjakat

2017.03.28

Aktuális

A könnyűzenei kategóriákban László Attila, Likó Marcell, Dévényi Ádám (posztumusz), a komolyzenében Eötvös Péter és Tornyai Péter, a magyarnóta-szerzők közül Szirmai László vehette át az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület idei díjait kedden Budapesten. Az év könnyűzenei produkciójának a Dalfutárt választották, míg a dalszerzői életműdíjat Binder Károly kapta.

Csomós Mari lett a nemzet színésze, akit meglepetésként ért a cím

2017.03.27

Kultúra

Csomós Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes művészt választották a nemzet színészének hétfőn Budapesten - közölte a Nemzeti Színház Facebook-oldalán.

Weöres Sándor Színház: A falu rossza bekerült a POSZT versenyprogramjába

2017.03.27

Aktuális

Tizennégy produkció, köztük hét nagyszínpadi és hét stúdióelőadás került be az idei Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenyprogramjába, amelyet hétfőn hoztak nyilvánosságra.

.