Hirdetés

Hirdetés

Lenti

Veszélyes szőlőbetegség jelent meg Lenti határában

2013.09.12

    Az aranyszínű sárgaság fitoplazma (grapevine flavescence dorée phytoplasma, phytoplasma vitis) a szőlő egyik legveszélyesebb kórokozója, amely Európa számos országában már megtelepedett. A fertőzés miatt a szőlőtőkék terméshozama 20-50 százalékkal csökkenhet, a beteg növények száma évente megtízszereződhet - hívja fel a figyelmet a tárca.

Lentiben összeverekedtek a majálison

2013.05.02

Garázdaság és súlyos testi sértés miatt indult eljárás két férfi ellen Lentiben, mert szerda este megvertek egy idősebb férfit a városban tartott majálison - közölte honlapján csütörtökön a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Zsebszerződések ügyében indulnak bírósági eljárások Lentiben

2013.03.20

    Az adás-vételi szerződések nem részletezték, hogy a kikötött vételárat az állag- és a haszonélvezeti vevő milyen arányban fizeti, a megállapodásokban ugyanakkor az állagvevő valamennyi tulajdonosi jogát és kötelezettségét a haszonélvezeti jog vevőjére ruházta át.

Felmentették Lenti rendőrkapitányát

2012.11.01

Zala megye rendőrfőkapitánya november 1-jei hatállyal felmentette tisztségéből Lenti eddigi rendőrkapitányát, Árkovics József alezredest.

Meghalt egy férfi, akire ráborult a traktorja Lentiben

2012.08.25

Meghalt egy férfi, aki a traktorja alá került szombaton a Zala megyei Lenti külterületén - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

.