Hirdetés

Hirdetés

Zala megye

Felmentették a visszaélésekkel vádolt volt balatongyöröki körjegyzőt és polgármestert

2012.04.25

Bizonyítottság hiányában felmentette a Zalaegerszegi Törvényszék szerdán Balatongyörök korábbi körjegyzőjét és független polgármesterét, illetve két további vádlottat; az ügyészség azzal vádolta őket, hogy a valósnál magasabb összegű idegenforgalmiadó-bevételt (ifa) könyveltek el, ezzel pedig a település több állami támogatáshoz juthatott. Az ítélet nem jogerős.

Strandbölcsőde és vizes játszópark épül a zalakarosi fürdőben

2012.04.21

Nyárra készül el az a vizes játszópark, valamint a gyermekmegőrzővel, "strandóvodával és strandbölcsődével" kiegészített játszóház, amelynek építése már megkezdődött a zalakarosi fürdőben.

Felújították Lenti zsidó temetőjét

2012.04.18

Történelmünk részei azok a zsidó családok, amelyeknek tagjai a legnagyobb tragédia után többségében nem térhettek haza, s nem lehet abban vita, hogy méltó emléket kell állítani számukra - jelentette ki a Zala Megyei Közgyűlés elnöke szerdán Lentiben, a felújított zsidó temető újraavatása alkalmából.

Autóipari beszállító érkezik Zalaegerszegre

2012.04.13

Mintegy másfél hektáros terület megvásárlását tervezi az az elektronikai termékeket gyártó autóipari beszállító, amely Zalaegerszegen várhatóan még az idén elkezdi beruházását - közölte a város előző napi közgyűlésének témáiról tartott pénteki sajtótájékoztatón a zalai megyeszékhely polgármestere.

Névszavazás indult Keszthelyen

2012.04.09

Interneten szavazhatnak a keszthelyiek arról, hogy a város jelentősen átalakuló központi tere új nevet kapjon, vagy maradjon a jelenlegi Fő tér elnevezés.

.