Hirdetés

A 2013-as vasi megyebál képgalériával és mellékzöngékkel

2013.01.13. 16:17

Az utcán és a bálteremben is olyat láttunk, amely szerintünk nem teljesen oda való.

Hirdetés

Megybál 2013

Az utcán és a bálteremben is olyat láttunk, amely szerintünk nem teljesen oda való, így korántsem írhatjuk le, hogy a vasi megyebál idén is mindenben a hagyományok jegyében zajlott.

Képgaléria

Az utcán (pontosabban a Fő téren, minthogy az idei megyebál a Pannónia Étteremben volt) a helyi baloldal ételosztással kovácsolta a politikai tőkét, benn pedig talán a szűkös költségvetés miatt a remek műsorok mellett valami olyan is belekeveredett a repertoárba, amely mellett azért már nem lehet elmenni.

Ételosztás


A Lorigo Táncsport Egyesület műsora még megszokott kiváló színvonalú produkció volt, Horváth Meggie és Peltzer Géza párizsi hangulatot idéző dalait is csak kicsit tudta zavarni a rossz hangosítás, de Szokodi Zoltán ellopta a showt és a báli hangulatot is úgy, hogy ezt Auth Csilla, Csejtei Flóra, Hindi Fatima, Gombás Nikoletta énekesi produkciója is csak részben tudta feledtetni. 

Megybál 2013


Maradjunk annyiban, hogy az amúgy jó hangú Szokodi műsora és előadásmódja talán megfelelő egy nyári fesztiválon, de biztosan nem való elegáns megyebálba.

Az eseményen éjfélkor, ahogy ez már hagyomány, ismét megválasztották az év vasi
emberét. A díjat idén megosztva vehette át Petró János a Szombathelyi Szimfonikus Zenekar alapító karnagya és Mérei Tamás a zenekar jelenlegi vezetője.

Megyabál


Az est végére jutott egy kis tánc is, majd éjjel egykor tombolán sorsolták ki az értékes nyereményeket.

A bál bevételét a szervezők ismét jótékony célra fordítják.

A talpalávalót a Spektrum zenekar szolgáltatta.

Ugrás a képgalériára!