2020-as őszi divattrendek, amik már 70 éve is hódítottak

alon.hu

2020.09.18. 14:07

2020-as őszi divattrendek, amik már 70 éve is hódítottak

Pöttyök

2020-as őszi divattrendek - Farmer - Fortepan és Premier Outlet
2020-as őszi divattrendek - Farmer - Fortepan és Premier Outlet

Az örök klasszikus pöttyös sosem megy ki a divatból, idén nyáron telis-tele voltak az üzletek polcai romantikus hangulatú pöttyös szoknyákkal és blúzokkal. Ez az őszi-téli időszakban sem változik meg. Ha még nem barátkoztál össze ezzel a motívummal, akkor válassz egy pöttyös sálat vagy kendőt, ami garantáltan feldobja majd a szetted.

Farmer

2020-as őszi divattrendek - Farmer - Fortepan és Premier Outlet

Ha csak egy anyagot kellene említeni, ami 2020 őszén biztosan hódít majd, akkor az a farmer lenne. Ha ősz, akkor farmerkabát, amit mind a férfiak, mind a hölgyek bátran viselhetnek a rohanós hétköznapokon. Mindenképp szerezz be egy farmerszoknyát is, amit sportcipővel és csinos mokaszinnal is kombinálhatsz, ha hűvösre fordul az idő, akkor pedig meleg harisnyával és bokacsizmával is remekül mutat. Tavaly óta hódítanak a kantáros változatok, ezek még mindig nem mentek ki a divatból, úgyhogy, ha még nem tetted mindenképp szerez be egy ilyen verziót is!

+1 kiegészítő: hajpánt

A 40-es, a 60-as és a 90-es években is hódítottak a különböző mintájú és fazonú hajpántok, hajkendők idén ősszel minél nagyobb és feltűnőbb darabot választasz annál sikkesebb lehetsz. Válassz egy párnázott, félhold alakú fazont selyem, bársony vagy akár gyöngyös verzióban, ami remek éke lehet akár az elegáns, akár a lazább outfitednek is.

.